""
""

Zenitova bomba za kraj - zvezda PSV od 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.01.17. | 19:32

Stiže direktna zamena za Aksela Vitsela

Dok se u Sankt Peterburgu nestrpljivo čeka da stigne Branislav Ivanović, Zenitovu svlačionicu obogatiće jedno veliko, bombastično pojačanje.

Izabrane vesti

Odlazak Aksela Vitsela brzo je zaboravljen, a 20.000.000 dobijenih od Tijanđin Kvanđijana biće automatski usmereni u kupovinu direktne zamene za belgijskog vezistu. Kako javlja ruski Sport Ekspres, možda i najobavešteniji portal kada su vesti sa pijace u pitanju, Zenitova velika želja je prva zvezda PSV - Dejvi Proper

Pregovori sa timom iz Ajndhovena počeli su sredinom sedmice, ali je PSV već odbio ponudu na 14.000.000 evra za holandskog vezistu centralnog vezistu. Navodno, PSV traži bar 20.000.000 evra. 

Uprkos tome, u Zenitu su spremni da se cenjkaju i pokušaće da spuste obeštećenje na 18.000.000. Time bi klub dobio malo prostora da uplati Čelsiju simbolično obeštećenje za Baneta Ivanovića i tako se zatvori željena konstrukcija. 

Proper je izričita želja trenera Mirčee Lučeskua. Jasno je i zašto kada se pogleda njegov učinak na terenu - devet golova i tri asistencije na dosadašnjih 29 mečeva u svim takmičenjima. Pritom, njegova stabilnost na terenu, precizna dodavanja i dobra „praćka“ upravo je ono što je Lučeskuu potrebno u ovom trenutku. 

Sve informacije sa transfer pijace možete naći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

RusijaPSV AjndhovenPremijer ligaHolandijaEvropaEredivizijaDejvi Proper

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara