""
""

Zenitove muke sa štoperom: Ranokija najbliži, Lučesku hoće Škrtela, a Nastasić je rešenje na duže vreme

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.17. | 18:36

Ali, srpski štoper je i najskuplja opcija! Trener kluba iz Sankt Peterburga ne veruje da bi Interov defanzivac mogao da bude pravo rešenje...

Zenitove muke na štoperskoj poziciji mogle bi da budu rešene koliko ove zime, ali ni potraga za istim nije tako laka. 

Izabrane vesti

U timu iz Sankt Peterburga vlada određeno neslaganje kada je u pitanju ime čoveka koji bi trebalo da bude angažovan u ovom prelaznom roku. Ruski Sport Ekspres piše da vodeći ljudi Zenita žele Andreu Ranokiju, trener Mirčea Lučesku pikira Martina Škrtela, dok se obe strane jedino slažu oko Matije Nastasića - za dugoročno rešenje. Međutim, u slučaju srpskog štopera postoje dva problema. Prvi je taj što Šalke ne želi da se odrekne njegovih usluga sve do leta, a drugi je obeštećenje. A Šalke više ne traži sumu od 12.000.000, već 15.000.000 evra. Nastasić je najbolja, ali i najskuplja Zenitova opcija trenutno. Osim toga, šanse da srpski reprezentativac napusti Gelzenkirhen ove zime sve su manje i manje kako se približava kraj ove pijace. 

Zato su u Zenitu okrenuti Ranokiji. Nekadašnji kapiten Intera nikako ne dobija prostor za igru, a pozajmica Sampdoriji prošle sezone nije mnogo promenila stvari. Upravo zato Lučesku i ne želi odbačenog italijanskog štopera, jer nema dovoljno minuta u nogama kako bi odmah bio bačen u vatru ruskog prvenstva. Navodno, Zenitovi emisari već su zakazali sastanak sa Ranokijinim agentima u Londonu, kako bi dogovorili transfer. 

Ali, Lučesku se nada da će pre toga uspeti da ubedi Martina Škrtela da dođe u Sankt Peterburg. Problem je taj što je prva opcija Dika Advokata u Fenerbahčeu i teško je da bi istanbulski klub tek tako pustio slovačkog kapitena. Posebno jer se potencijalno rešenje ne nazire u ovom momentu. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligSerija ARusijaPremijer ligaNemackaMatija NastasićMartin ŠkrtelItalijaInterFenerbahčeEvropaAndrea Ranokija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara