"Zlatko Dalić i Ivan Rakitić"
"Zlatko Dalić i Ivan Rakitić"

Zlatko Dalić pred dvomeč sa Grcima: Hrvatsku vodim na Svetsko prvenstvo!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.11.17. | 12:55

“Nema izgovora ni opravdanja. Po kiši, snegu, vodi ili suncu, kako god… Mi ćemo odraditi svoj posao”, kaže selektor Hrvatske pred baraž za put u Rusiju

Zlatko Dalić i Ivan Rakitić

Vremenska prognoza kaže da će Zagreb narednih dana plivati u vodi. Dakle, kiša će verovatno smetati Kockastima, ali to izgleda da nije nikakav alibi za selektora Hrvatske, Zlatka Dalića. On je poprilično uveren da će njegova ekipa otići u Rusiju. Pitanje je šta o tome misle Grci… I njih će na Maksimiru verovatno sačekati klizav teren.
“Nema izgovora ni opravdanja. Moramo ići na Svetsko prvenstvo. Po kiši, snegu, vodi ili suncu, kako god… Mi ćemo odraditi svoj posao”, rekao je selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić koji uoči dvomeča sa Grčkom ne može da računa jedino na povređenog fudbalera Fjorentine, Milana Badelja.

Izabrane vesti

Kockasti zbog povrede bez Milana Badelja!

“Prva  stvar je mir, a druga organizacija igre. Moramo ostati mirni i čuvati se od provokacija. Ne smemo prihvatiti njihov način igre, jer moramo ostati mirni. Ne smemo nasesti na njihova izležavanja i fajt. Očekujem Grčku koja će se u Zagrebu braniti. Oni će pokušati da ne prime gol. Zato kod nas ne sme da bude jurnjave ni nervoze”, zaključio je Zlatko Dalić.

Kvalifikacije, baraž za SP

Četvrtak

20.45 (1,45) Hrvatska (4,20) Grčka (8,00)
20.45 (3,50) Severna Irska (2,90) Švajcarska (2,35)

*Kvote su podložne promenama

(Foto: Action Images)


tagovi

GrčkaHrvatskakvalifikacije za sp 2018međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara