"Košarkaši Olimpije"
"Košarkaši Olimpije"

Zmajčeki spremni da skinu skalp Zvezdi: Jesu favoriti, ali moraće to da dokažu na parketu

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.10.14. | 08:45

Pobednik ide na vrh tabele...

Košarkaši Olimpije

Savladati Cibonu i Cedevitu u prva dva kola ABA lige teška je rabota. Ali, to je uspelo igračima ljubljanske Olimpije, koji na derbi trećeg kola sa Crvenom zvezdom u Beogradu (21.00) stižu prepuni samopouzdanja i vere da mogu da naprave pozitivan rezultat. Trener Olimpije Aleš Pipan istakao je da je Zvezda apsolutni favorit, ali...
"U Beograd dolazimo opušteni, ali i puni optimizma i motivacije. Zvezda je sastavila fantastičan tim koji cilja vrh ABA lige i drugi krug Evrolige. Mi želimo da odigramo još bolje nego na prethodne dve utakmice, verujem da smo sposobni za to", rekao je Pipan, a zatim dodao: 
"Zvezda je veliki favorit, naročito na domaćem parketu sa velikom podrškom navijača, ali uloga favorita mora i da se dokaže na parketu. Izuzetno je važno da kontrolišemo skok i da budemo agresivni u odbrani. Koncentracija i energija moraju da budu na visokom nivou ako želimo da napravimo iznenađenje", zaključio je strateg Zmajčeka.

Izabrane vesti

Podsetimo, poslednja četiri međusobna susreta pripala su crveno-belima. Poslednji se igrao upravo u Beogradu, kada je klub sa Malog Kalemegdana odneo pobedu od 25 poena razlike. 

Planirate li da odigrate nešto na ovaj meč? Posetite naš sajt MOZZART Bet, a kvote za ovaj meč možete pogledati OVDE.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleš PipanFK Crvena zvezdaJadranska ligaOlimpija LjubljanaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara