""
""

Zove se Gundermurd Sigurdflordbradsen, a teško mu da izgovori - Moskva!?

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.12.17. | 10:14

Navijač reprezentacije Islanda požalio se kako je Rusija prevelika i kako su imena gradova komplikovana

Život nekada ume da nas nasmeje bukvalno iz vedra neba, da nam od ranog, prednovogodišnjeg jutra baci osmeh na lice koji će nas pratiti celog dana.

A danas tu ulogu ima Gundermurd Sigurdflordbradsen koji nas je zaista iz srca nasmejao. U pitanju je navijač Islanada, zemlje poznate po komlikovanim imenima, prezimenima, kao i toponimima, a koji se požalio na društvenim mrežama kako su imena ruskih gradova previše komplikovana!
"Na Svetsko prvenstvo u Rusiji me je pozvao moj dobar prijatelj Rus. Kada sam bacio pogled na geografsku kartu nisam mogao čudom da se načudim. Nije mi jasno zašto su neke zemlje tako velike, šta će im toliko zemlje. A posebno su mi se dojmili gradovi sa veoma komplikovanim imenima sa vrlo malo suglasnika, kao što su Moskva, Soči, Kazanj..." požalio se Gundermurd Sigurdflordbradsen na Instagramu, "Bez obzira na to, idem u Rusju na Svstki kup, a onda ću u posetu pozvati mog prijatelja Rusa, da ga malo pomučim i odvedem u neke naše gradove kao što su Kirkjubajarklyustur, Faskrudsfjordur i Ejafjadljajukudl."

Izabrane vesti

Reprezentacija Islanda će na Svetskom prvenstvu u Rusiji, koje se održava od 14. juna do 15. jula naredne godine igrati u Grupi D sa Argentinom. Hrvatskom i Nigerijom.

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaIslandRusijaRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara