Zvanično: Hese! Lakši za sedam kila...

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 21:33

Španac dobio sjajnu šansu da oživi karijeru

Betis je potvrdio – Hese Rodrigez je dobio šansu da oživi karijeru.

Španski napadač čija karijera je u sunovratu već dve i po godine otkako je za 25.000.000 evra prešao iz Real Madrida u Pari Sen Žermen će narednih šest meseci igrati za zeleno-bele iz Sevilje kao pozajmljen igrač Svetaca sa kojima ima ugovor na još dve i po godine.

Izabrane vesti

Heseu je odmah sve krenulo naopako kada je u leto 2016. prešao u PSŽ i posle šest meseci je pozajmljen Las Palmasu. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Stouku ali su obe bile neuspešne. Minule polusezone je trenirao u Pari Sen Žermenu ali nije ni licenciran za prvenstvo i Ligu šampiona. Konačno, nedavno je u Kupu Francuske dobio šansu da uđe u 91. minutu i to mu je bio prvi takmičarski fudbal posle 10 meseci.

Betis je ipak rešio da rizikuje sa njim kao zamenom za Tonija Sanabriju koji je otišao u Đenovu. A i Hese je ozbiljno shhvatio poslednju šansu da oživi karijeru. U prethodna tri meseca je radio individualno sa  privatnim trenerom, smršao sedam kilograma i doveo se u red. U Betisu će imati šasnu da opet igra fudbal. Pristao je i na smanjenje velike plate koja u Parizu iznosi 6.000.000 evra po sezoni.

Betis sa Heseom nije završio prelazni rok. Traži se još jedan napadač. Kandidati su Lukas Alario iz Bajer Leverkuzena, Vinsent Jansen iz Totenhema i Nikola Kalinić iz Atletika.


tagovi

Hese RodrigezZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara