"Boris Popović"
"Boris Popović"

Zvanično: Monako uzeo Srbina

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.06.17. | 16:55

Stigao Boris Popović

Boris PopovićKadetski reprezentativac Srbije Boris Popović i zvanično je postao novi član Monaka, koji je danas objavio da je dogovorio dolazak doskorašnjeg kapitena drugog tima drugoligaša Tura.  Popović će, naravno, isprva igrati za U19 selekciju Kneževa.

Francuski vicešampion je na ime obeštećenja platio 500.000 evra, a 17-godišnji vezista je, barem prema ranijim medijskim spekulacijama, trebalo da potpiše ugovor na pet sezona. Transfer je i zvanično potvrđen fotografijom na Monakovom sajtu, ali je taj bitan detalj o trajanju ugovora zaboravljen.

Izabrane vesti

Protekle sezone, Popović je sa mesta zadnjeg veznog komandovao B timom Tura u petoj ligi Francuske. Ali su Monakovi skauti uočili potencijal za mnogo viši nivo. Uostalom, i N’Golo Kante i Rijad Marez su se razigravali po nižim francuskim ligama.

A čini se da trenutno u Evropi nema boljeg kluba za razvoj mladih igrača od Monaka. Samo pogledate prošlu sezonu i shvatite. Kilijan Mbape, Tjemue Bakajoko, Toma Lemar... Popović je na pravom mestu. Sad je sve na njemu.

(FOTO: AS Monaco)


tagovi

MonakoLiga 1FrancuskaEvropaBoris Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara