""
""

Zvezda Benfike hvali Srbina: Matić je najbolji igrač u portugalskoj ligi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.13. | 15:30

Sjajni napadač Rodrigo ističe da srpski vezista igra fenomenalnu sezonu i da su zbog njega svi u klubu vrlo brzo preboleli odlazak Havija Garsije

 

Izabrane vesti

Od Nemanje Matića, nema boljeg u portugalskom šampionatu! To tvrdi njegov saigrač Rodrigo, koji je oduševljen partijama Srbina u ovon sezoni. A, ako znamo da u portugalskoj Primeiri igraju sjajni fudbaleri poput Gaitana, Kardosa, Luča Gonzalesa, Moutinja, Džejmsa Rodrigeza ili Džeksona Martineza, onda ove reči Rodriga zaista imaju težinu i prijaju svakom srpskom navijaču.

Nekadašnje dete Real Madrida, Rodrigo Moreno igra sjajno ove sezone, traže ga mnogi jaki evropski klubovi, a ističe da je za njega Matić otkriće sezone.

„Matić je neverovatno napredovao. Kada je Havi Garsija letos napustio klub i otišao u Mančester Siti, svi u klubu smo se bili uplašeni da nećemo moći da nadoknadimo njegov odlazak, pogoto što je sezona već bila počela. A, onda je na scenu stupio Matić i naterao nas da veoma brzo zaboravimo na Havijev odlazak. Mislim da je Nemanja bez premca najbolji igrač portugalskog šampionata u ovoj sezoni. Ne samo da je uspeo da poptuno nadoknadi posao Havija Garsije na poziciji zadnjeg veznog, već je postoao ključni igrač našeg tima. Ove sezone je bez dileme broj jedan u Portugalu“, rekao je Rodrigo.

Sjajne igre Matića nisu promakle ni skautima najvećih evropskih klubova, pa su oko na srpskog vezistu bacili Mančester Junajted i Juventus. Svi bi želeli takvog igrača u timu. 

(FOTO:Action images)


tagovi

BenfikaEvropaNemanja MatićPortugalRodrigo Moreno

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara