"Denis Šefik"
"Denis Šefik"

Zvezda demolirala Mađare na Tašu

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.03.13. | 18:44

Vaterpolisti crveno-belih ubedljivo savladali Eger rezultatom 13:6 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i tako stekli veliki kapital pred revanš

Denis Šefik

Fenomenalna noć za vaterpoliste Crvene zvezde! Ubedljivije nego što se očekivalo crveno-beli su savladali mađarski Eger rezultatom 13:6 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Tečna igra u napadu i fenomenalni Denis Šefik bili su dobitna formula za izabranike Dejana Savića. Šefik je bio maestralan na golu što je ulivalo veliki optimizam u napadu gde su Nikola Rađen, Andrija Prlainović i braća Vuk i Strahinja Rašović bili neumoljivi. Osim u uvodnih par minuta, Zvezda je tokom čitavog meča diktirala tempo i bila u vođstvu. Važan trenutak desio se sredinom prve četvrtine kada je, pri rezultatu 3:2 za Zvezdu, Šefik odbranio peterac. Posle toga je krenula fenomenalna serija domaće ekipe koja je stekla prednost od 9:3 na poluvremenu.

Izabrane vesti

Pokušao je Eger u nastavku da koliko-toliko smanji rezultat pred revanš što su i uspeli krajem trečeg perioda kada su prišli na 11:6. Međutim, to je bilo sve što smo videli od gostujućeg tima pošto je Zvezda uspela da prevaziđe malu krizu u kojoj se našla i, golovima Prlainovića i Vuka Rašovića stekla veliku prednost pred revanš meč u Mađarskoj – 13:6. Bez sumnje najbolja partija vaterpolista Zvezde od početka sezone.


tagovi

EvropaSrbijaVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara