"Zvezdaši na početku priprema"
"Zvezdaši na početku priprema"

Zvezda dobila konkurenciju u trci za vezistom Sutjeske

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.01.15. | 19:49

Klub iz Nikšića potvrdio da su dobili ponudu iz Srbije, ali stigla je još bolja iz Makedonije...

Zvezdaši na početku pripremaCrvena zvezda još nije dobila odgovor od Sutjeske u vezi ponude za transfer Vladimira Jovovića, a u međuvremenu su još neki klubovi pokazali interesovanje za ovog veznog igrača koji bi trebalo da bude zamena za Darka Lazovića. Kako prenosi crnogorska Arena, javio se Vardar iz Skoplja i ponudio veću cifru nego što su to učinili crveno-beli.

Direktor Sutjeske Nikola Jovović potvrdio je da su u pregovorima sa srpskim šampionom, kao i da je stigla još jedna ponuda iz Makedonije, ali da još nisu blizu dogovora.
“U svakom prelaznom roku, pa i ovom, priče o transferima su neizbežne. Sutjeska je dve godine zaredom osvajala titulu, ove godine je u trci za oba trofeja i logično je da se veliki klubovi interesuju za naše igrače. Nije tajna, dobili smo ponudu za Jovovića iz Crvene zvezde. Pokušavamo da dođemo do dogovora i u stalnom smo kontaktu”, rekao je Jovović.

Izabrane vesti

U Sutjesci se, inače, nadaju da će nekadašnji napadač Partizana Andrija Delibašić, koji je u karijeri igrao za Maljorku, Benfiku, Bragu, AEK, Real Sosijedad, Valjekano, a potom imao avanturu u tajlandskom Račaburiju, odložiti penziju i obući dres kluba iz Nikšića. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Vladimir JovovićSutjeska NikšićSuperligaDarko LazovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara