"Predrag Rajković"
"Predrag Rajković"

Zvezda dovela najboljeg mladog golmana Evrope!

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.08.13. | 22:22

Iz Jagodine stiže i Goran Gogić

Predrag RajkovićOčekivale su se bombe u vidu napadača Artema Milevskog ili Teofanisa Gekasa, ali su došli Ifeani Onjilo i Dragan Mrđa. Pominjao se i desni bek, ali u Crvenu zvezdu stiže najbolji mladi golman Evrope – Predrag Rajković za kojeg su se raspitivali i predstavnici slavnih engleskih timova Arsenala i Totenhema.

Pored 18-godišnjeg čuvara mreže šampionske U-19 selekcije Srbije uprava crveno-belih je u svoje jato privolela još jednog nosioca igre Jagodine. U pitanju je zadnji vezni Goran Gogić, koji već neko vreme figurira kao potencijalno pojačanje, igrač koji bi trebalo da pruži konkurenciju Aleksandru Kovačeviću.

Izabrane vesti

Rajković bi, barem za početak, trebalo da dobije ulogu rezerviste, ali nema sumnje da će kroz nekov reme biti opasan kandidat za mesto među stativama crveno-belih, koje je trenutno u rukama Bobana Bajkovića.

Ili njegov dolazak znači da je Bajković konačno pronašao angažman u inostranstvu?

Detalji transfera niti dužina ugovora trenutno nisu poznati, ali bi situacija trebalo da bude jasnija početkom nedelje kada će novi dvojac na "Marakani" i zvanično biti predstavljen.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaGoran GogićJagodinaPredrag RajkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara