""
""

ZVEZDA: Edson ponovo u timu, traži se mesto za Ristića

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.03.16. | 09:47

Crveno-beli protiv Jagodine jure 22.uzastopnu pobedu

Na Marakani se sprema – rođendanska žurka! Svi preduslovi za kvalitetnu partiju i divan ambijent su ispunjeni. Crvena zvezda u rođendanskom raspoloženju dočekuje staru mušteriju (18.00 TV Arena)  Jagodinu posle trijumfa na stadionu u Humskoj. Reklo bi se da će crveno-beli upisati još jednu recku i približiti se apsolutnom rekordu lisaboske Benfike koja je nanizala 28 pobeda.

Međutim, navijače više ne zanimaju suve pobede. Oni očekuju da vidi da li će ekipa, koja će na leto predstavljati Srbiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, demonstrirati tendenciju rasta forme.

Izabrane vesti

Takođe, oči će biti uprte ka Brazilcu Edsonu. Iskusni štoper se nije proslavio na debiju u crveno-belom dresu. Derbi je posmatrao sa klupe, a večeras ćemo videti da li je bar malo uspeo da podigne nivo fizičke spreme. On će zameniti suspendovanog kapitena ukovića.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I JAGODINE

Iako imaju 32 boda više od večitog rivala članovi stručnog štaba Crvene zvezde za sada ne žele previše da komanduju. Tako će i večeras šansu dobiti proverene snage uz pomenutu promenu u defanzivnoj liniji. Istina, stručni štab traži mesto za Ristića koji se tokom priprema ozbiljno nametnuo. Le Talek, Grujić i Donald čine udarnu trojku na sredini terena i sportski sektor za sada ne želi da ih rasparuje.

Crvena zvezda ima šest pobeda u nizu protiv Jagodine. Na prethodna tri meča došlo je 3+, a ta igra ovoga puta u kladionicama MOZZART plaća 1,50.

„Poštujemo Zvezdu, ali i apsolutno verujemo u sebe i svoje mogućnosti. Novu ideju koju sam doneo igrači su sjajno prihvatili, vide šta je tu dobro. Očekujem da odigramo bolju utakmicu, nego prethodne dve“, poručio je trener Jagodine Stevan Mojsilović.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaMihailo RistićEvropaEdson SilvaFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara