""
""

Zvezda i Le Talek: Vruće je, baš je vruće! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.16. | 16:20

Prema zamislima stručnog štaba crveno-belih Francuz bi imao ulogu „osigurača“, dok bi Donald i Grujić bili nešto ofanzivniji

Još polovinom novembra Francuz iz redova ruske Mordovije Damijan Le Talek označen je kao prioritet crveno-belih u zimskom prelaznom roku! Dani prolaze, a iskusni Francuz se još nije obavezao na vernost lideru Superlige.

Međutim, navijači i sportski deo najtrofejnijeg srpskog kluba mogu uskoro da očekuju lepe vesti. Crveno-beli su od kluba iz Saranska otkupili Mičela Donalda, a ta transkacija bi mogla da otvori vrata Damajanu Le Taleku.
„Crvena zvezda ima velike šanse da dođe do Le Taleka. Priča je otvorena, tako da očekujemo pozitivan rasplet. Crveno-belima su bile vezane ruke, jer se čekao transfer Marka Grujića u Liverpul. Sve je to pozitivno. Mogli smo, možda, posao da završimo pre deset dana, ali moramo da vodimo računa i o interesima Crvene zvezde“, kaže za MOZZART Sport posrednik u ovom transferu Srđan Jeremić.

Izabrane vesti

Vrlo je bitna činjenica da nekadašnji član Borusije iz Dortmund nema ništa protiv da se preseli u Srbiju. Možda i vođen pozitivnim iskustvima Ibanjeza, Donalda i Uga Vijeire.
Uvek postoji mogućnost da se pojavi nepristojna ponuda i da Le Talek ode na drugu stranu. On je velika želja stručnog štaba Crvene zvezde. On bi, u slučaju da dođe u Crvenu zvezdu, trebalo da ima ulogu osigurača veznog reda. Reč je o igraču koji ima drugačije karakteristike od Donalda. Defanzivniji je, odličan u skoku. Ako dođe Donald i Grujić će imati više slobode u ofanzivi“, jasan je Jeremić.

Urednici portala Redstar Belgrade napravili su kompilaciju najboljih poteza francuskog internacionalca. Pogledajte, pa  procenite da li bi Le Talek predstavljao ozbiljno pojačanje za crveno-bele.

(Video Red Star Belgrade.info)

 


tagovi

SuperligaSrđan JeremićSrbijaMiodrag Grof BožovićEvropaDamijan Le TalekFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara