Zvezda može do Van la Pare, čeka se zeleno svetlo Vladana Milojevića

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.19. | 13:49

Hadersfild je navodno voljan da pusti Holanđanina za 1.000.000 evra

Crvena zvezda traga za krilnim napadačem. I to nije nikakva tajna. Ali jeste tajna o kome se radi, pošto je Mitar Mrkela, juče, kroz nekoliko izjava za naš portal, potvrdio da crveno-beli vode pregovore sa jednim klubom oko angažovanja krila. Kao najrealnija domaća opcija poslednjih dana pominjao se Aleksandar Čavrić iz Slovana iz Bratislave, dok je ta druga varijanta - stranac, pomalo pala u drugi plan, jer Zvezda već ima prevelik broj inostranih fudbalera.

Ali to ne znači da se ti pregovori ne vode baš sa strancem. Jer kako pišer Informer pažnju čelnika Crvena zvezde posebno je privukao Holanđanin iz Hadersfilda Radživ Van la Para (28). 

Izabrane vesti

Radi se o momku koji se najbolje snalazi kao levo krilo, a upravo je to ono što srpskom prvaku treba. Van la Para je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Midlzbrou i nije se naigrao (svega pet utakmica), a sva je prilika da se neće naigrati ni ove sezone, pošto Mark Hadson ne računa ozbiljno na njega.

Najbolje partije Holanđanin je pružao dok je Hadersfild igrao Premijer ligu u sezoni 2017/18. Postigao je tri gola na 33 utakmice. Pre toga isticao se u dresu Vulverhemptona. U Engleskoj igra punih pet godina, gde je došao iz Herenvena.

Radživ Van la Para dostupan je navodno za 1.000.000 evra (njegova tržišna vrednost iznosi oko 4.000.000 evra po Transfermaktu), a da bi do realizacije posla došlo zeleno svetlo trebalo bi da da Vladan Milojević. Takođe, ozbiljan problem predstavlja to što Zvezda ima čak sedmoricu stranaca (računajući i Bena).

Zanimljivost vezana za Van la Paru je to što mu je Žoržinjo Vajnaldum polubrat, a Rojston Drente blizak rođak. Poreklom je sa Surinama i ime je dobio po sinu Indire Gandi. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara