""
""

ZVEZDA: Nećemo da plaćamo za baklje i petarde Grobara!

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.06.16. | 21:20

"U dogovoru sa policijom, nakon razmene 400 ulaznica, predstavnik gostujućeg tima uz potpis i uvid u lična dokumenta, preuzeo je ulaznice, samim tim i odgovornost za postupke navijača KK Partizan", podsećaju sa Malog Kalmegdana

U susret drugom meču finala plej-ofa košarkaške Superlige Srbije večeras su se saopštenjem oglasili čelnici KK Crvena zvezda koji su poručili da su zadovoljni kako je protekla prva utakmica, pre svega zbog ponašanja svojih pristalica.
“KK Crvena zvezda bio je domaćin prve utakmice finalne serije plej-ofa Superlige koja je protekla u najboljem redu i bez incidenta od strane pristalica našeg kluba. Zbog svega toga, KK Crvena zvezda želi da se zahvali svojim navijačima koji su uvažili apel kluba da mečevi finala proteknu u sportskom tonu, ali i predstavnicima policije koji su uložili izuzetan napor kako bi obezbedili tribine, ali i prostor oko dvorane 'Aleksandar Nikolić', kako bi u prvom planu bio sport i košarkaška utakmica”, kažu na Malom Kalemegdanu.

Izabrane vesti

U prvi plan ističu još jednu činjenicu:
“Istovremeno, KK Crvena zvezda obaveštava javnost da neće preuzeti odgovornost niti prihvatiti bilo kakvu kaznu od strane KLS-a, kao organizator utakmice za upaljene baklje i bačene petarde koje su došle sa tribine D, na kojoj su bili smešteni navijači Partizana. Po propozicijama takmičenja, ali i u dogovoru sa policijom, nakon razmene 400 ulaznica, predstavnik gostujućeg tima uz potpis i uvid u lična dokumenta, preuzeo je ulaznice, samim tim i odgovornost za postupke navijača KK Partizan. KK Crvena zvezda još jednom apeluje na svoje pristalice koje će se naći u dvorani 'Aleksandar Nikolić' na drugoj utakmici finala u nedelju, da sportski bodre crveno-bele i pomognu im da dođu do još jedne pobede na putu ka odbrani titule”, zkaljučuje se u saopštenju.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijasaopštenjeFK PartizanEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara