"Predsednik Zvezde"
"Predsednik Zvezde"

Zvezda: Partizan nije kriv što Marić ne dolazi, ali znamo ko stoji iza toga

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.02.15. | 12:55

Ranije su navijači beogradskih večitih rivala umeli da “prepisuju” jedni od drugih, sada je izgleda došlo vreme da to rade i uprave

Predsednik ZvezdeKao bomba je odjeknula vest – Aleks Marić ima ponudu Crvene zvezde! Dan kasnije bivši košarkaš Partizana demantovao je informaciju koju je, pozivajući se na reči predsednika crveno-belih Miloša Ninkovića, preneo navijački portal Red Star Belgrade. Isti čovek, preko istog sajta, sada demantuje da je ta priča uopšte bila aktuelna.
"Obаveštаvаmo jаvnost dа zvаnični rаzgovori između klubа i bivšeg igrаčа KK Pаrtizаn, Aleksаndrа Mаrićа, nisu dаli pozitivаn rezultаt i on neće nаstаviti svoju kаrijeru u KK Crvenа zvezdа Telekom. Aleksu želimo sve nаjbolje u dаljoj profesionаlnoj kаrijeri.  Ističem dа Pаrtizаn nije kriv zа neuspešno okončаnje pregovorа u ovom konkretnom slučаju, аli znаmo ko stoji izа togа", preneo je forum RedStarBelgrade Ninkovićeve reči.

I neodoljivo podsetio na nedavno saopštenje Partizana o Mariću, ali izjavu Duška Vujoševića o glasinama da je Zvezda na neki način umešana u "aferu Đorđe Gagić".
"Obaveštavamo javnost da zvanični razgovori između kluba i našeg bivšeg igrača Aleksandra Marića nisu dali pozitivan rezultat i on neće nastaviti svoju karijeru u Partizanu. Aleksu želimo sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri", objavili su tada crno-beli o Mariću, samo sat vremena pošto je Vujošević komentarisao Gagićev odlazak na sledeći način.
"Nije Zvezda odgovorna što je Gagić otišao iz Partizana, već onaj koji je sprečio sponzore da uđu u naš klub i Gagić koji je pokazao da ima nisku tačku topljenja".

Izabrane vesti

Fina uvertira pred završni turnir Kupa Radivoja Koraća?

(FOTO: MN Press)


tagovi

Miloš NinkovićJadranska ligaFK Crvena zvezdaAleks Marić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara