""
""

Zvezda se oprostila od Gorana Gogića

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.15. | 12:27

“Gogo, vaspitavaću decu da budu kao ti i danas se sećam sa kakvim su ushićenjem pričao o Zvezdi kad smo zajedno prelazili iz Jagodine. Živećeš dok ja živim, kao i tvojih četiri miliona prijatelja“, rekao je, između ostalog golman Predrag Rajković na komemorativnom skupu

 

Izabrane vesti

Crvena zvezda se oprostila od Gorana Gogića. U medija centru stadiona Ljutice Bogdana održan je komemorativni skup povodom smrti tragično nastradalog bivšeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Gogića.

Komemoraciji na najvećem srpskom stadionu prisustvovali su rukovodioci beogradskog kluba, kao i kompletan igrački kadar Crvene zvezde.

Od Gorana Gogića se u ime kluba oprostio predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, a u ime ekipe, dugogodišnji saigrač iz Jagodine i Zvezde Predrag Rajković.
“Gogo, vaspitavaću decu da budu kao ti i danas se sećam sa kakvim su ushićenjem pričao o Zvezdi kad smo zajedno prelazili iz Jagodine. Živećeš dok ja živim, kao i tvojih četiri miliona prijatelja“, rekao je, između ostalog, Rajković.

Gogić je umro 3. jula u 29. godini od posledica srčanog udara na treningu svoje ekipe, kineskog drugoligaša Ćingdao Hainija.

Ovaj fudbaler karijeru je počeo u Jedinstvu sa Uba, a zatim je igrao za Čukarički, Napredak, Javori i Jagodinu. Ove godine u dresu kineskog kluba odigrao je 15 mečeva i dao jedan gol.

Pored šampionske titule sa Zvezdom, osvojio je u dresu Jagodine i trofej Kupa Srbije pre dve godine.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaGoran GogićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara