"Obeng Regan na meču sa Zvezdom"
"Obeng Regan na meču sa Zvezdom"

Zvezda se sprema za leto: Stižu Matijašević i Regan, Babović ponovo aktuelan?

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.04.14. | 10:16

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza u intervjuu za MOZZART Sport nagovestio svoje želje za naredni prelazni rok

Obeng Regan na meču sa Zvezdom

Retko kada se neki klupski čelnik odvaži da pre početka prelaznog roka govori o konkretnim željama, a u intervjuu za MOZZART Sport Slaviša Kokeza, potpredsednik Crvene zvezde, učinio je upravo to, nagovestivši kakvo je njegovo mišljenje po pitanju upražnjene pozicije sportskog direktora, ali i jačanja igračkog kadra.

Izabrane vesti

Naime, od odlaska Zorana Stojadinovića s Marakane, Zvezda nema sportskog direktora, pominjalo se nekoliko imena, između ostalih i Vladimir Matijašević, nekadašnji igrač crveno-belih i aktuelni direktor kruševačkog Napretka, a Kokeza je potvrdio da je upravo on njegova najveća želja.
"U Zvezdi treba da ima mesta za bivše igrače, posebno za one koji su po završetku sportske karijere postigli poslovne uspehe. Veoma poštujem i cenim i Pantelića, i Matijaševića, i Krupnikovića. Verujem da bi za svakog od njih bilo mesta u klubu. S Matijaševićem imam dnevnu komunikaciju. I ne krijem da bih voleo da ga vidim na Marakani od leta", pohvalno se izrazio Kokeza o sportskom direktoru kruševačkog Napretka.

Vladimir Matijašević

Kada su u pitanju pojačanja u igračkom kadru, potpredsednik Zvezde je na pitanje na pitanje da li u Superligi postoje fudbaleri koji su po njegovom ukusu opet konkretno odgovorio:
"Postoje. To su Regan iz Napretka i Stefan Babović iz Voždovca."

Obeng Regan (19 godina) je od 2012. u Kruševcu, odakle je stigao iz rodne Gane, i igra veoma zapaženu ulogu u timu Nenada Lalatovića, pretežno na poziciji zadnjeg ili centralnog veznog. O Baboviću se, s druge strane, sve zna: nekadašnji prvotimac Partizana i letos se pominjao kao pojačanje Zvezde, ali su, prema nezvaničnim informacijama, navijači crveno-belih stopirali taj transfer, pa je dugokosi 27-godišnji vezista potpisao za Voždovac.

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

fk voždovacVladimir MatijaševićSuperligaStefan BabovićSrbijaSlaviša KokezaObeng ReganNapredak KruševacFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara