"Pantović"
"Pantović"

Zvezda sledećeg leta uzvraća Spartaku gostoprimstvo?

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.08.14. | 16:29

"Nema smisla igrati na zimu, kada je u Srbiji loše vreme, kao ni na proleće ili jesen pošto je tada u jeku prvenstvo u obe zemlje“, naglasio je Pantović

Pantović

Spartak će ugostiti Crvenu zvezdu 5. septembra na otvaranja novog stadiona "Otkritje arena", a postoji velika mogućnost da se isti klubovi sastanu i sledećeg leta na „Marakani“. Stefan Pantović, zamenik generalnog sekretara crveno-belih, rekao je za ruske medije da je ovaj prijateljski meč dogovoren najviše zahvaljujući dobrim odnosima navijača dva bratska kluba, kao i da će se na temu uzvraćanja gostoprimstva razgovarati prilikom gostovanju u Moskvi.
„Zaista bi voleli da Spartak dođe kod nas u posetu. Radujemo se predstojećem sastanku sa predstavnicima moskovskog kluba vezano za naše gostovanje i kada budemo došli razgovaraćemo na temu revanša. Mislim da je najbolje vreme da se meč odigra sledećeg leta. Nema smisla igrati na zimu, kada je u Srbiji loše vreme, kao ni na proleće ili jesen pošto je tada u jeku prvenstvo u obe zemlje“, napomenuo je Pantović.

Izabrane vesti

Zamenik generalnog sekretara crveno-belih još jednom se zahvalio onima koji su najzaslužniji za ovaj prijateljski duel.
„Želeo bih samo da spomenem navijače i jednog i drugog kluba, bez kojih do ovog meča ne bi ni došlo. Zahvaljujući prijateljstvu navijača Zvezde i Spartaka i njihovoj inicijativi došli smo u situaciju da pregovaram i dogovorimo ovaj duel“, zaključio je Pantović.  

(FOTO: Star sport)


tagovi

Stefan PantovićSpartak MoskvaRusijaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara