""
""

ZVEZDA – TIM ZA DERBI: Koliko može Zoran Rendulić? Delije se mole zbog Marka Grujića

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.04.16. | 08:01

U slučaju da fudbaler Liverpula ne bude spreman za najviše napore njegovo mesto će zauzeti Srđan Plavšić

Crvena zvezda će pokušati da overi šampionsku titulu sa novim štoperskim tandemom. Ono što se moglo naslutiti još posle utakmice u Čačku trebalo bi sutra u Ljutice Bogdana da dobije potvrdu. Šansu da oplemeni igračku epizodu u Crvenoj zvezdi dobiće nekadašnji štoper Čukaričkog Zoran Rendulić.

Izabrane vesti

Doveden kao veliko pojačanje posle evropskog kraha u duelima sa Kairatom i serije povreda Rendulić je zapao u drugi plan... Ipak, zbog povrede Sava Pavićevića i nekoliko slabih partija Edsona, ponovo će dobiri priliku na velikoj sceni.

Posao u Čačku je odradio vrlo korektno, tako da aktuelni stručni štab Crvene zvezde veruje da će zajedno sa kapitenom Lukovićem doneti stabilnost Zvezdinoj poslednjoj liniji. Rendulićevi aduti su iskustvo, kao i činjenica da je mnogo puta tokom karijere vojevao sa Partizanom.

POGLEDAJTE OVDE KVOTE MOZZART KLADIONICE ZA 151. VEČITI DERBI

Navijači Crvene zvezde će do početka meča gledati u nebo i moliti se za zdravlje Marka Grujića. Fudbaler Liverpula je tek ove sedmice počeo da trenira punim intenzitetom, mada i dalje oseća posledice povrede gluteusa. Njegova želja nije sporna, tim pre što će mu u ovom mandatu ovo biti poslednji večiti derbi. Međutim, odluka o sudbini Marka Grujića biće doneta nekoliko sati pre početka duela. U slučaju Grujićevog izostanka spreman je Srđan Plavšić.

Ostatak postave Crvene zvezde može da se okarakteriše jednom rečju – očekivano. Pored pomenutog Rendulića poslednju liniju činiće Luković, Ibanjez i Petković koji će imati delikatan zadatak da zaustavi Nemanju Mihajlovića.

Na krilima će priliku dobiti Srnić i Kataiji, dok će Donald i Le Talek zauzeti svoja mesta u srcu manevra. U napadu je neprikosnoveni Vijeira.


tagovi

Zoran RendulićSuperligaSrđan PlavšićSrbijaMiodrag Grof BožovićMarko GrujićFK Crvena zvezda151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara