"Kahriman"
"Kahriman"

Zvezdin golman se ne ljuti na štopere: Naučili smo nešto od Edsona...

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.04.16. | 10:11

„Svakome može da se desi da pogreši, nemam utisak da većini momaka u ekipi pada forma“, predočio je Damir Kahriman

Kahriman„Nula“ u Novom Sadu, trojka na „mišiće“ protiv Rada. Dovoljno da se na Marakani zamisle. Ne toliko kad je u pitanju borba za šampionski pehar, koji mogu da zagrle ako pobede u naredne dve utakmice, već zbog blagog pada forme oličnom u rezultatima iz finiša osnovnog dela Superlige.

Mada, golman Crvene zvezde Damir Kahrimah uverava da razloga za paniku nema, iako čak i u Partizanu smatraju da su, trenutno, u boljoj formi od lidera na tabeli.
Nemam utisak da većini momaka u ekipi pada forma. Tim je izbalansiran, nemamo poraz i nastalvjamo da koračamo prema tituli. Lepo mi je kad javnost primeti da sam na nivou očekivanja od Zvezdinog golmana, to mi uliva još veće samopouzdanje“, poručio je iskusni čuvar mreže u razgovoru za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Crvena zvezda nije primila gol na četiri vezane utakmice, što jeste, najvećim delom, Kahrimanova zasluga, ali navijači sz zabrinuti kako u poslednje vreme deluje štoperski tandem Aleksandar Luković - Edson Silva. Posebno su uočljive bile njihove greške protiv Rada.
Nisam bio ljut na štopere. Svakome može da se desi da pogreši. Nema ljutnje, sve što se dogodilo protiv Rada gledam kao na sastavni deo fudbala“.

EdsonOpet, Edsonu su greške često potkradaju, među Delijama se već vodi polemika da li se sa Brazilcem može u kvalifikacije za Ligu šampiona. Posebno što se čini da ima i jezičku barijeru.
Hteo je iz prve da reši situaciju. Nije uspeo, dešava se... Nema problema sa Edsonom ni u komunikaciji. I mi smo naučili neke fudbalske stvari od njega. Greške su sastavni deo fudbala, videli ste koliko ih je bilo u četvrtfinalu Lige šampiona u Parizu. PSŽ je bio nadmoćniji, a prvi je primio gol“, podseća Damir Kahriman.

Uoči početak plej-ofa, Crvena zvezda u nedelju od 16 časova gostuje Borcu u Čačku.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaEdson SilvaDamir KahrimanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara