"Goran Gogić"
"Goran Gogić"

Zvezdin heroj Goran Gogić: Nadam se da više nikada nećemo igrati pred praznim tribinama

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.11.13. | 15:03

"Stabilizovali smo formu u najboljem trenutku. Takođe smatram da nam je pobeda u večitom derbiju puno značila na planu samopouzdanja, što se primećuje na terenu", rekao je vezista crveno-belih

Goran GogićFudbaler Crvene zvezde Goran Gogić smatra da je njegov tim trijumfom protiv Slobode potvrdio uspon forme i očekuje da će u narednom periodu njegovi saigrači i on pružati još bolje partije.
"Znali smo da nas očekuje težak susret. U utakmicu smo ušli nešto slabije što je Sloboda uspela da kazni, ali za razliku od nekih prethodnih mečeva, ovaj put smo uspeli da preokrenemo rezultat u našu korist. Brzo smo izjednačili, Milijaš je odlično centrirao i omogućio mi da postignem svoj prvi gol u Zvezdi. Nakon toga mislim da smo bili mnogo bolji tim, a potvrda svega toga jeste i ubedljiva pobeda", rekao je Gogić.

Zvezdin dugajlija očekuje da serija pobeda crveno-belih potraje do kraja jesenjeg dela sezone. Klub iz Ljutice Bogdana narednog vikenda gostuje OFK Beogradu na Karaburmi, pa će fudbaleri aktuelnog vicešampiona Srbije imati motiv više da upišu novi trijumf. Razlog je eliminacija u četvrtfinalu Kupa.
"Već se okrećemo narednom protivniku. OFK Beograd u svojim redovima ima dosta mladih i kvalitetnih igrača. Moramo maksimalno ozbiljno i motivisano da pristupimo tom meču. Do zimske pauze ostalo je još tri duela i verujem da možemo da ostvarimo maksimalan učinak".

Izabrane vesti

Zasluge za četiri vezane pobede 27-godišnji vezista pripisuje čitavoj ekipi i nada se da više nikada neće igrati pred praznim tribinama.
"Stabilizovali smo formu u najboljem trenutku. Takođe smatram da nam je pobeda u večitom derbiju puno značila na planu samopouzdanja, što se primećuje na terenu. Zahvalio bih se našim navijačima koje ni zatvorena Marakana nije sprečila da nam pruže podršku. Nadam se da je ovo poslednji slučaj u mojoj karijeri da sam igrao pred praznim tribinama", zaključio je Gogić

(FOTO: Star Sport - Srđan Stevanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaGoran GogićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara