""
""

Zvezdin odgovor: Kvinsi Miler kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 16:43

Zvaničan stav spskog šampiona izneo je direktor kluba Davor Ristović

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje, povodom, kako kažu iz kluba sa Malog Kalemegdana, neprimerenih istupa u javnosti i na društvenim mrežama bivšeg igrača Kvinsija Milera. Amerikanac je preko svog Tviter profila poručio da mu bivši klub duguje 65.000 dolara.

Izabrane vesti

Zvaničan stav spskog šampiona izneo je direktor Davor Ristović, koji prenosimo u celosti.
"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom. Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoje bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika.

KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju", poručio je direktor Crvene zvezde preko zvaničnog sajta crveno-belih i dodao da se klub ovim povodom više neće oglašavati.

Klub sa Malog Kalemegdana je sadašnjem igraču Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je važeći višegodišnji ugovor potpisao 13. marta 2016. godine u Beogradu nakon utakmice sa Panatinaikosom, poželeo brz oporavak i uspešan povratak na teren.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaKvinsi MilerJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara