""
""

Zvezdin paklen plan: Dovesti Frederika Gounongbea! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.04.16. | 09:24

Crveno-beli žele da dovede napadača iz Benina koji je ove sezone blistao u redovima belgijskog Vesterloa

Ugo Vieira- stoj, Frederik Gounongbe napred u odaje Marakane! To je pakleni plan rukovodstva Crvene zvezde za plasman u Ligu šampiona, kada se povede reč o ofanzivnom delu tima. Naime, kako prenosi Sportski žurnal klub sa Marakane je jako zainteresovan za napadača belgijskog Vesterloa i reprezentativca Benina Frederika Gounongbea...

Dovođenje napadača drugačijih karakteristika od Uga Vijeire biće jedan od prioritetnih zadataka rukovodstva Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. A momak koji je ove sezone postigao 13 golova u belgijskom prvenstvu savršeno se uklapa u taj profil. Što bi rekli stručnjaci reč je o napadaču-razbijaču.

Izabrane vesti

Visok je 191 centimetar, izuzetno je snažan i na osnovu dostupnih video materijala prilično je hladnokrvan u završnici. Pre Vesterloa igrao je za Brisel, dok je za selekciju Benina odigrao dva meča.

Dobra stvar za Crvenu zvezdu je činjenica da  Gounongbeu ističe ugovor u junu, pa bi na Marakanu stigao kao slobodan igrač. Upravo zbog odluke da ne produži vernost Vesterlou rukovodstvo tog kluba odlučilo je da u poslednjih mesec dana „ohladi“ reprezentativca Benina.

Dakle, Gounongbe će sa čistim papirima moći da bira. A sigurno je da pored Crvene zvezde ima još zainteresovanih klubova za usluge.

Od ranije je poznato da su crveno-beli u trci za napadača Mersina Velintona koji po potrebni može da igra i na krilu.

 


tagovi

Zvezdan TerzićVesterloSuperligaSrbijaFrederik GounongbeEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara