(Star sport)
(Star sport)

Albert Nađ: Ekipa je u nokdaunu! Ne mogu svi u životu da te vole

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.05.24. | 18:09

„Ovo ne traje poslednja dva kola, već duži period“, kaže trener Partizana

Ni treća nije bila sreća. Probao je na stadionu „Rajko Mitić“ kad je u početnom kolu plej-ofa menjao tada kažnjenog Igora Duljaja i ispostavilo se da je tim tad najbolje izgledao, ali je poražen. Kad je zvanično preuzeo funkciju šefa stručnog štaba potpisao je kapitulaciju u susretu sa Vojvodinom. Gledao je porazu u oči i u Kruševcu, na kraju jeste stigao do boda (3:3), ali Albert Nađ deluje razočarano kao i svi kojima je Partizan drag.

Njegov tim je prešao put od vođstva, preko dva gola zaostatka do reakcije u završnici vredne izjednačenja, ali kad juri kvalifikacije za Ligu šampiona to je – skromno.

Izabrane vesti

Dobro smo počeli, ali ne znam zbog čega je usledio pad posle vođstva. Ovoliko šansi nismo imali u poslednjih pet ili šest utakmica zbirno. Naivno smo primili golove. Posle svega što se dešavalo na ovom gostovanju bod nam, ipak, nešto znači, mada to nismo ni želeli, ni planirali kad smo krenuli za Kruševac“, rekao je Nađ za TV Arena sport.

Ne beži strateg crno-belih od utiska većine, da je problem psihološke prirode.

Koliko vidim, ekipa je u velikom nokdaunu. To ne traje poslednja dva kola, već duži period. Želeo bih zato da poručim navijačlima da podrže ekipu i klubu, a oni pravi će to uraditi“.

Baš kao i posle meča sa Vojvodinom, Albert Nađ je bio na udaru publike, koja se nekoliko puta neusmenim komenatrima i skandiranjem obratila nekadašnjem kapitenu.

Nemam šta da joj kažem, osim da nastavi da podržava klub i ove momke. Što se tiče iskazivanja njihovih stavova, meni je to u redu. Shvatio sam da u životu ne mogu svi da te vole“, završio je Albert Nađ.


tagovi

Albert NađMozzart Bet SuperligaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara