""
""

Zvezdin pomoćni trener: Božović se bunio jer su prvi i četvrti gol bili iz ofsajda

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.12.15. | 19:50

Prvi saradnik Zvezdinog stratega objasnio eksperiment sa Mbođom

Debakl Crvene zvezde protiv Borca ostao je bez završnog komentara Miodraga Grofa Božovića. Razumljivo, s obzirom da je Zvezdin trener isključen u drugom poluvremena i da nije imao pravo da se pojavi na konferenciji za medije posle meča, pa je taj posao obavio njegov prvi saradnik Voja Ćalov.

Izabrane vesti

Božovićev pomoćnik je priznao da je Zvezda dobila težak udarac i sportski poželeo sreću Čačanima.
„Teško je nešto reći. Težak poraz. Nekada naiđe ovakav dan... Nismo bili loši u prvih 20 minuta, posle je to krenulo svojim tokom. Oni su zreli i jaki, zasluženo su pobedili. Nadam se da će Borac uz ovakvu igru doći do finala“

Zvezdin član stručnog štaba se osvrnuo i na isključenje trenera Božovića.
„Grof je imao primedbu da su prvi i četvrti gol bili iz ofsajda. Tu je nastao nesporazum. Ne znam šta su govorili jedan drugome.“

Izostanci Kataija i Grujića su se pokazali kao fatalni za crveno-bele.
„Nesporno je da su oni naši najbolji igrači, ali Grujić oseća povredu gluteusa. Probao je na treningu i nije mogao. Ipak, biće spreman za Čukarički za razliku od Kataija. Jednostavno naiđe takav dan. Posle njihovog gola desila se nesigurnost, kiksevi“.

Kompletan tim Crvene zvezde je odigrao loše, ali utisak je da je najviše razočarao Mamadu Mbođ sa kojim je Božović eksperimentisao na poziciji zadnjeg veznog i fudbalski se samoubio.
„On nema utakmica u nogama jer ne igra već tri meseca. Borac je u tom delu terena veoma jak. Pokušali smo da ga vratimo nazad, jer smo tu imali problema“. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Voja ĐalovSuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara