Zvezdin Rikardinjo je fudbalski oživeo i naneo katastrofu Legiji! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.08.18. | 17:25

Promašaj sa Marakane blista u Poljskoj

Crvena zvezda mu nije legla, ali da nije fudbalski promašaj, brazilski ofanzivac Rikardinjo dokazuje u Poljskoj! Danas je bio tvorac senzacionalnog rezultat u Varšavi gde je fenjeraš Visla Plok nanela katastrofu Legiji koja se očigledno raspada. Visla je kao gost slavila 4:1 uz dva gola Rikardinja i na taj način zadala novi težak udarac šampionu koji posrće ovog leta.

Nakon ispadanja od Spartak Trnave u kvalifikacijama za Ligu šampiona i luksemburškog Didelanža u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Legija puca po šavovima i u prvenstvu. Kako drugačije objasniti debakl protiv fenejaraša koji je u dosadašnjih pet kola imao samo dva osovjena boda?

Izabrane vesti

Visla je mimo svih očekivanja došla do pobede čija vrata joj je otvorio preporođeni Rikardinjo. Od ukupno devet golova Visle u dosadašnjem delu sezone, Rikardinjo je postigao čak pet i prvi je strelac lige!  

Rikardinjo je posle 11 minuta igre najavio senzaciju pošto je na drugoj stativi uklizao na dodavanje nekadašnjeg Vošinog plejmejkera Giorgija Merebašvilija.

U finišu poluvremena je Furman strašnim golom iz slobodnjaka duplirao prednost, da bi Rikardinjo na početku drugog poluvremena ubio sve nade Legije pošto je otpadak pretvorio u 3:0.

Do kraja su pogađali Varela iz penala i Karlitos za Legiju, ali je pitanje pobednika bilo rešeno Rikardinjovim golovima.


tagovi

RikardinjoLegija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara