""
""

Zvezdin Zlatan pogađa na svakih 39 minuta: Traži me brat moj Kanga, ali nikako da me nađe...

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.09.16. | 09:50

Petar Orlandić u sjajnoj formi dočekuje 152. večiti derbi

Forma Petra Orlandića raduje sve u Ljutice Bogdana, posebno jer se bliži 152. večiti derbi u kojem im je potreban svaki raspoloženi fudbaler. Sedam golova na šest poslednjih superligaških utakmica (tri s kraja prošle sezone) i to za samo 277 minuta koliko je proveo na terenu, dobra su preporuka za nastavak šampionata. 

Izabrane vesti

Crnogorac u proseku pogađa mreže rivala na svakih 39 minuta...
„Sećam se i prijateljskih utakmica, ali nisam imao predstavu da je palo ovoliko golova. Podatak da sam dao 17 golova na poslednjih 12 utakmica je sjajan, jedino mi je žao zbog povreda. Da ih nije bilo, sigurno bih više igrao. Zato, posle svake pobede kažem, samo neka je zdravlja“, ističe Orlandić u razgovoru za Žurnal.

Visoki napadač ima zanimljivog idola - napadača Mančester Junajteda Zlatana Ibrahimovića. Nije ni čudo zašto ga saigrači zovu - Zlatan!
„To je zato što volim kako on igra. Svako ima idola u fudbalu, pa i ja. Imam veliku želju da ga upoznam.“

Posebno je vezan za jednog saigrača, tamnoputog Gelora Kangu.
„Kanga, brat moj, traži me na svakoj utakmici. Dobar je igrač, otvara se, samo nikako ne može da me nađe. Ima me na umu, ali mu je završni pas malo jači. Izgleda da je precenio moje kvalitete...“

Navijače crveno-belih zanima hoće li Orlandić nastaviti seriju golova i protiv Partizana.
„Voleo bih, ali je najvažnije da ostvarimo dobar rezultat. Ne gledamo njih, važno nam je da smo zabeležili sedmu uzastopnu pobedu. Nikoga ne potcenjujemo, idemo u Humsku da odigramo najbolje što možemo“, zaključio je Petar Orlandić.

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

SuperligaSrbijaPetar OrlandićFK PartizanFK Crvena zvezda152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara