""
""

Zvezdina borba za Gelora Kangu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.10.17. | 16:30

Plejmejker iz Gabona zbog problema sa butnim mišićem vrlo neizvestan za duel protiv Arsenala. Problem i Milić

Pred duel sa Krasnodarom trener Crvene zvezde Vladan Milojević morao je da se navikava na život bez Branka Jovičića, pred gostovanje u Kelnu iz stroja su ispali  Vujadin Savić i Milan Rodić! Zvezdina zlehuda sudbina, uoči važnih evropskih duela, nastavlja se i pred dolazak Arsenala.

Za duel protiv ekipe Arsena Vengera vrlo je neizvestan nastup reprezentativca Gabona i plejmejkera tima Gelora Kange! Čovek, koji je spektakularnim golovima protiv Sparte i Krasnodara, utabao Zvezdin put ka Ligi Evrope povredio je butni mišić tokom duela u Kelnu! Zvezda je za saveznika imala reprezentativnu pauzu, očekivalo se da će Kanga terapijama u Parizu sanirati rupturu mišića... Nije igrao u Kruševcu, nije ga bilo i protiv Mačve... A prema poslednjim informacijama sa Marakane situacija oko ofanzivnog veziste iz Gabona nije nimalo ružičasta.

Izabrane vesti

Male su šanse da se Gelor Kanga nađe u protokolu u četvrtak veče, iako medicinska služba Crvene zvezde pokušava da dobije trku sa vremenom. Gabonac je podvrgnut terapijama, a da li uopšte postoji šansa da se on nađe u timu znaće se u sredu veče.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL ZVEZDE I ARSENALA

Teški dani su pred Vladanom Milojevićem. Gabonac ima veliki uticaj na igru i napadačku potentnost Crvene zvezde. Da stvar za srpskog vicešampiona bude gora van takmičarskog ritma je i Nemanja Milić... Zvezdin evropski specijalac zbog povrede već dugo ne trenira, nije bio ni na pripremama u Sloveniji. Da je Milić u ritmu, Milojević bi imao mogućnost da uradi nešto slično kao protiv Krasnodara. Tada je Srnić bio prebačen u centralu...

Plejmejkerske sposobnosti ima Nenad Krstičić. Ako se Milojević odluči za standardnju formaciju 4-2-3-1, nekadašnji član Sampdorije i Alavesa mogao bi da glumi Kangu, ali se onda otvara mesto pored Mičela Donalda. Odavno je van stroja Branko Jovičić, a tu ulogu bi mogli da dobiju Uroš Račić ili Marko Gobeljić...

Naravno, postoji i druga opcija. Da Milojević prekopira taktiku sa nekih prvenstvenih duela i počne utakmicu sa dvojicom napadača. Bez obzira na snagu Arsenala. Tada bi uz Ričmonda Boaćija zaigrao Aleksandar Pešić. Rođeni Nišlija bi i pored nominalne uloge špica imao veliku odgovornost kada je reč o defanzivi... Morao bi da kompenzuje čoveka manje u manveru i pokuša da odličnim odigravanjima olakša posao Boaćiju. Ove sezone upisao je četiri asistencije.

(Foto Star Sport)


tagovi

Aleksandar PešićFK Crvena zvezdaEvropaGelor KangaNemanja MilićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara