Zvezdina važna poruka za one koji idu u Salcburg: Poštujte dostojanstvo Austrije

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.08.18. | 15:02

Navijači crveno-belih biće smešteni na južnoj tribini, obezbeđen im je i parking

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (21.00) gostuju Salcburgu u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona i očekuje se da srpski šampion ima vfeliku podršku u Austriji. Već je planula južna tribina, sektor na koji će biti smešteni navijači crveno-belih.

Zato je od strane austrijski policije i Fudbalskog kluba Red Bul Salcburg sačinjen predlog kretanja srpskig navijača na dan utakmice, koji je uslovan i ne znači da će biti organizovanog okupljanja navijača.

Izabrane vesti

Takođe, pozivaju se Zvezdini navijači iz inostranstva da poštuju dostojanstvo zemlje u kojoj se budu nalazili.

što se tiče samog plana od strane domaćina, ako bude okupljanja navijača, mesto potencijalnog nalaženja u sredu na dan utakmice biće „Griesgasse“, koja je jedna od najpoznatijih ulica u stradom delu grada Salcburga, odakle bi se krenulo ka stadionu Red Bul arena.

Austrijska policija i FK Red Bul Salcburg su odredili veliku tribinu na južnoj strani stadiona za Zvezdine navijače, koja će biti posebno obezbeđena i kojoj pristalice Salcburga neće moći da priđu.

Na stadion Red Bul arena moći će da se uđe dva sata pre meča, odnosno od 19 časova, a obezbeđen je i veliki parking kod tamošnjeg Sajma (“Messezentrum”), jer parkiranje kod samog stadiona neće biti moguće.


tagovi

delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara