Zdjelar u zagrljaju saigrača posle gola u finalu kupa
Zdjelar u zagrljaju saigrača posle gola u finalu kupa

A sad - prelazni rok: Partizan kupio i drugo pojačanje! U planu još jedan zlatni Orlić

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.05.18. | 09:54

Šta će biti sa Stojkovićem i Tošićem?

Sezona je završena, sad počinje rekonstrukcija tima za narednu. A u susret prelaznom roku Partizan je definitivno dobio i drugo pojačanje ovog leta. Posle napadača Spartaka Nemanje Nikolića (350.000 evra za obeštećenje plus 20 procenata od dalje prodaje), član crno-belih definitivno je postao i - Saša Zdjelar.

Strelac odlučujućeg gola u finalu Kupa Srbije je od od sinoć i trajno fudbaler kluba iz Humske, čiji su se čelnici dogovorili sa kolegama iz Olimpijakosa da aktiviraju otkupnu klauzulu.
Dogovorili smo se sa Olimpijakosom. Saša Zdjelar je fudbaler Partizana“, objavio je Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Model saradnje bi trebalo da bude sledeći: crno-beli će Grcima da uplate 500.000 evra na ime obeštećenja, s tim da ostaje da se vidi da li su u međuvremenu, možda, uspeli da obore cenu i na koliko godina će Zdjelar potpisati ugovor.

Zdjelar

Osim Saše Zdjelara, Partizan bi uskoro mogao da angažuje još jednog zlatnog Orlića, člana slavodobitne generacije sa Mundijalita na Novom Zelandu. Reč je o Milanu Gajiću (22) iz Bordoa, koga su i u prethodne dve godine držali na oku, međutim, tad je bio standardni član francuskog prvoligaša i posao nije bilo moguće realizovati. S obzirom da je u sveže završenoj sezoni odigrao tek četiri utakmice, poslednju još 28. januara, jasno je da nije u planovima trenera Gustava Pojeta i da bi za njega bilo najbolje da promeni sredinu. Informer piše da je upravo to adut crno-belih, koji će pokušati da ga dovedu na pozajmicu imajući u vidu da je ugovorom „vezan“ za Žirondince do 2020.

Gajić je logična opcija za desnog beka, ako se zna da je zamenik kapitena Miroslav Vulićević u padu, a da je Luka Cucin još mlad da bi odmah mogao u vatru. Na primer, u evropskim kvalifikacijama.

Milan Gajić

Trenutno, jedna od većih briga Partizanove uprave je kako da zadrže neke od najiskusnijih igrača. Sa Sašom Ilićem je produžen ugovor do sledećeg leta, međutim, šuška se da bi Vladimir Stojković i Zoran Tošić mogli, pod određenim okolnostima, da napuste Topčidersko brdu.

Reprezentativni golman ponovo ima pozive iz Turske, a sve se glasnie govori i kako krilni vezista ima dogovor sa upravom da može da se preseli u novu sredinu ukoliko dobije ponudu iz kategorije onih koja se ne odbija.

Naravno, u oba slučaja klub iz Humske 1 bi dobio obeštećenje.

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Milan GajićSaša ZdjelarVladimir StojkovićZoran Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara