Partizan doveo Nikolića za 350.000 evra i procente

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.05.18. | 14:18

Spartak se opario prodajom napadača

Zimus Đorđe Ivanović za 400.000 evra i 20 procenata od naredne prodaje, a ovog leta Nemanja Nikolić se seli iz Spartak Ždrepčeve krvi u Partizan.

Kao što je bilo i najavljeno, centarfor Subotičana postaće prvo pojačanje crno-belih u susret letnjem prelazom roku, jer je klub iz Humske pristao da plati 350.000 evra na ime obeštećenja Plavim golubovima javlja Sportski žurnal, a ugovor na tri godine biće potpisan do kraja sedmice. Na tu informaciju nadovezao se Informer saznanjem da Spartaku sledi i 20 odsto od budućeg transfera 25-godišnjeg Kraljevčanina.

Izabrane vesti

Nikolić je u sezoni za nama postigao 13 golova i zabeležio tri asistencije za Spartak i bio jedan od protagonosta visokog plasmana.

Na taj način Partizan je završio prvi posao ovog leta, ali to neće biti jedini napadač koji dolazi među crno-bele, pošto je jedna od meta i Petar Škuletić. Korpuletnom napadaču ostala je još jedna godina saradnje sa Genčlerbirligijem, međutim, kako je klub iz Ankare ispao iz turske Superlige postoje velike šanse da započne drugi mandat na Topčiderskom brdu.

FOTO: MN Press


tagovi

Spartak Zlatibor vodaNemanja NikolićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara