Stadion Dubočice (©Starsport)
Stadion Dubočice (©Starsport)

Agonija Dubočice nema kraja, sad visi i za plej-of

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 20:07

Treća pobeda zaredom Slobode – 1:0

Brujala je cela Srbija kako je Dubočica „viđena“ za novog učesnika Mozzart Bet Superlige sledeće sezone, a kako stvari stoje klub iz Leskovca se neće plasirati ni u plej-of Mozzart Bet Prve lige!

Agonija crveno-crnih nema kraja, produbljena je na gostovanju u Užicu, gde je Sloboda minimalcem došla do trećeg trijumfa zaredom – 1:0.

Izabrane vesti

Sada tri kluba koja su ispod crte imaće u sredu priliku da obore Dubočicu u zonu plej-auta, a onda od borbe za promociju u elitni rang neće biti ništa. Mada, Leskovčani igraju katastrofalno u prolećnom delu sezone i neće biti iznenađenje ako završe u donjem delu tabele.

Jedini gol na utakmici u Užicu postigao je rezervista Milan Srbijanac u 75. minutu: sjajno je ispratio kontru Slobode, posle oduzete lopte na sredini terena i potpuno sam iskosa sa desetak metara je poslao fudbal u mrežu.

I Metalac je upisao vrednu pobedu, treću u poslednja četiri kola, te je i njemu opstanak sve bliže. U Gornjem Milanovcu pao je „otpisani“ novobeogradski Radnički – 2:0.

Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu. Oba je dao Savo Arambašić. Prvi sa peterca na dodavanje Abela Ahela u 69. minutu, dok je tačku na meč stavio u 83. minutu na asistenciju Uande Adonija.

MOZZART BET PRVA LIGA - 28. KOLO

Utorak

Metalac - Radnički Novi Beograd 2:0 (0:0)

/Arambašić 69, 84/

Sloboda - Dubočica 1:0 (0:0)

/Srbijanac 75/

Sreda

16.00 Inđija - Jedinstvo Ub

16.00 Mladost GAT - OFK Beograd

16.00 Radnički SM - Kolubara

16.00 Smederevo - Tekstilac

16.00 Vršac - Grafičar

18.00 Mačva - RFK Novi Sad




tagovi

Radnički Novi BeogradMetalacDubočicasloboda užiceMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara