Komentari na vest

Ako Ćavi neće iskreno, hoće Gundogan: Ne smeš onakav crveni da dobiješ, ne smeš onakav gol da primiš

H

Hyypia

pre 13 dana

Da se ne lazemo. Cavi pojma nema. Davno nisam video u jednoj ekipi da u ovakvom takmicenju imas 3 ocajna defanzivca koji grese kao da su u omladincima (arauho, kunde i kanselo koji ne znam na koju foru dosao uopste u barsu). Arauho pogresi pas na 10 metara i posle toga pravi amaterski crveni karton. Sva trojica da barsa ima ozbiljnog trenera posle ove utakmice vise teren nebi videli. Kanselo kriv za 2 gola.
G

Gost99

pre 13 dana

Nez kakve veze Cavi ima sa ovim.Covek je postavio taktiku koja je perfektno radila dok Arauho nije dobio crveni.Cekao je kontre.Iz 1 kontre su dali gol dok je Levandovski promasio drugu.I prvu utakmicu je takticki unistio Enrikea gde su mogli dati par golova u prvom poluvremenu.U drugom poluvremenu mu izmene donosile rezultat posle minut igre.Pedri asistencija,Kristensen gol.
@

@ssss

pre 13 dana

Arauho je loše ušao u utakmicu.I pre te greške je imao nekoliko nesigurnih pasova.Realno je izbacio Barsu iz daljeg takmičenja.Što se Kansela tiče goreg beka defanzivno nisam video u životu.Nije ni čudo što je dobio pedalu gde god je igrao,a može unucima da priča kako je igrao u Juveu,Bajernu,Barsi,Sitiju i Benfiki!Neko to ne bi mogao za tri života lebtejebo!
r

roni

pre 13 dana

da nije dao izjavu ne bih ni provalio da je igrao dvomec. kakva prevara.
@

@rori

pre 13 dana

Koliko glup komentar, cak i da je odigrao lose ova dva meca, to ne znaci da je prevara. Ne kaze se dzabe "Ispeci, pa reci".
r

roni

pre 13 dana

@rori sta je uradio ove sezone,cime je opravdao ogroman novac i ulogu koju je dobio?lako je u sitiju gde postoji sistem,sto ne uradi nesto u barsi gde se oslanja na licni kvalitet?znaci ipak prevara.
0

0202

pre 13 dana

Ti si pukao.Lik dosao za dzabe a ti pises kako ce opravdati ogromna ulaganja.On je mozda i najkonstantniji Barselonin igrac ove sezone
J

Još

pre 13 dana

Real da ispadne i ja sam zadovoljan, 3/3.
V

Vrsac moj

pre 13 dana

Sudija je lose sudio nema sta da se kaze. Tri crvena za Barsu i sedam zutih kartona mnogi je. Tacno se videla namera da se Barsa osakati. i jos je bio penal nad Gundiganom Rumun da svira uzeo dobru lovu covek
b

baldhawk

pre 13 dana

Nadam se da ne pišeš "odande" iz Vršca, jer tako izgleda.
P

Prdoje

pre 13 dana

Meni nikada neće biti jasno zašto je takav šampion kao što je gundogan prešao u današnju gubitničku Barcelonu
G

Gost99

pre 13 dana

Kratak odgovor:zasićenje.Jednostavno se zasitio Engleske kao sto se i Levandovski zasitio u Bajern.
Z

Zaza Paculia

pre 13 dana

Ne vidi se dobro na tv-u taj kontakt cini mi se Vitinje i Gundogana, ali po nacinu pada, deluje da je kontakt postojao. Crveni cist, penal cist.
N

Ne zna se

pre 14 dana

Koji start je gluplji Araujov ili Cancelov. Znaci Araujo zna da ne stigne i srusi ga i dobija crveni, a drze utakmicu pod kontrolom. A Cancelo start sa ledja kad igrac ide van sestnesterca ka korner zastavici, Pep ga oterao sa razlogom. A sto se tice penala nad Gundoganom, tu je totalno u pravu, bio je penal realno.
R

RealNo1

pre 13 dana

Немој тако о Канеслу. Сад ће његови фанови да пишу како је наајбољи бек на свијету. А отјеран из Ситија и Бајерна.
с

скиз

pre 14 dana

лепо каже гундоган, боље 0:1 али 11 на 11, него играч мање а има доста да се игра
R

Radenko Salapura

pre 13 dana

Naravno da je bolje 1-1 I 11 na 11 nego ovako posto je bio 30. minut I jos celih sat vremena do kraja....Suprotni primer je kad je Karleuša pustio Šaćirija umesto da ga ruši
L

LuloLulo

pre 13 dana

Pogotovu igrati 10-11 protivMbapea i Dembelea
R

Raffa

pre 11 dana

Jeste ali u tom trenutku nemas vremena da razmislis.Jednostavno Arauho je reagovao vise instiktivno nego razmisljanjem jer ocigledno nema godine iskustva i slicne situacije.Najlakse je sada njega da krive ali kao sto sam rekao,to je momenat u kom pravis odluku.Da su nekim cudom prosli dalje onda bi se pricalo da je bolje sto je dobio crveni isto kao da ga je pustio da postigne gol,a ispali,pisali bi sto ga nije rusio van kaznenog.Lako je sada da se prica.