Komentari na vest

Ako imaš velike ambicije, onda šampionu moraš da pokažeš zube

K

Kumovi Vrbas

pre 6 meseci

Nereseno veliki uspeh, ne mora pobeda
S

Sa Ambicijama

pre 6 meseci

Nije dovoljno protiv berzana. Njih dok je ovako već deceniju ne može Vojvodina ni sa Mesijem i Mbapeom pobediti. Al ajde da vidimo...
D

DonKyo

pre 6 meseci

Objavi komentar, nikog niti sam vredjao niti bilo sta.
B

Bijeljina RS

pre 6 meseci

A kako pokazati zube sampionu kada utakmicu sudi njihov sudija iz Beograda Lazar Lukic, koji je cesto prisutan na kosarkaskim utakmicama KK.CZ. Jer da je FSS potrebna regularnost fudbalskog prvenstva oni bi odredili prim.radi sudiju Maksimovica iz Indjije,Mitica iz Leskovca,Ostracanina iz Kraljeva itd. da sudi ovu utakmicu izmedju Vojvodine i CZ. Pa i Novi Sad ima vrhunske fudbalske sudije,pa se pitam kako se ne sjetise u FSS tj. gosp.Santrac, da za tu utakmicu u Novom Sadu delegira sudije iz tog grada;Nenada Minakovica ili Nikolu Radakovica,koji nisu nista slabiji od gospodina Lukica, iz Beograda. Naravno i ludom je ovdje sve jasno.
k

krle343

pre 6 meseci

Kao prvo lupetas i lazes i pustaju ti komentar,a ovaj moj ce verovatno cenzurisati, ne sudi Lukuc,nego Ilic, taj Lukic koga ti kao vidjas na zvezdinim utakmicama,je vise puta tako uvlakacki sudio partizanu,a to nisi primetio,pritom i jedan derbi sudio jako lose na zvezdinu stetu, navescu ti primere ako mi objave komentar, ali da znas NE VALJA LAGATI
@

@krle343

pre 6 meseci

1.Pa ja bi za vas gospodine mogao reci da ne govorite istinu,vezano za fudb. sudiju Lukica i njegovoj pomoci Partizanu u derbiju. 2. Ako je neko gospodine slagao onda je to SAJT FSS i njihova informacija o delegiranju sudija za 16.kolo super lige Srbije gdje jasno stoji da Lukic, sudi CZ, a Ilic Partizanu. Istu informaciju je preneo i Sportski Zurnal, sto mozete procitati gdje jasno stoje satnica,sastavi timova, CZ sudi Lukic,Partizanu,Ilic. Pa ja sam na osnovu tih informacija na vise drustvenih mreza komentarisao ovo delegiranje sudija gde sam napisao da je Srbija jedina zemlja gde CZ i Partizanu na gostovanjima cesto sude sudije iz Beograda a da se nikada nije desilo prim.radi da Bajernu u Kelnu sudi sudija iz Minhena ili BVB u Bremenu sudija iz Dortmunda, Dakle ova informacija ko kome i gdje sudi i moj komentar na osnovu nje, nije potekla kao laz iz moje glave.
D

DonKyo

pre 6 meseci

Koje velike ambicije, ceo NS zna da im je gazda rekao da se sklone. al da budemo i iskreni, oni nemaju ni trunku kvaliteta da se suprostave Zvezdi.
2

2305

pre 6 meseci

sa zvezdom nema sta da traze ali po kvalitetu su slicni partizanu sa kim igraju sledece kolo tu mora na maks da se pokazu zubi i probije taj stit
a

ajmo voso

pre 6 meseci

Dobijamo ovo lagano danas.
G

Gost999

pre 6 meseci

Navijajte, navijajte... Nešto ne videh ovakve naslove protiv nezaustavljive ekipe u našem šampionatu. Štit se gasi za 3 nedelje, a možda i pre toga počne da štuca.
@

@Gost999

pre 6 meseci

I ja nesto ne videh punih 23 meseca ovakve naslove i komentare navijaca CZ kada je dominacija CZ, o nepobedivosti u prvenstvu Srbije trajala punih 65 uzastopnih utakmica. Sve je po vama tada bilo normalno i regularno.Ali eto sada od Vozdovca i poraza CZ, sve je postalo neregularno, u srpskom fudbalu.Traje nezabelezena i ne zapamcena, dominacija nepobedivosti FK. Partizan, uz pomoc okorelih GROBARA iz FSS; Dzajica, Nedimovica,Surbatovica, Santraca,Terzica,Piksija, Bratislava Zivkovica,Gorana Djorovica, u verovali ili ne 14 utakmica jesenjeg dela prvenstva, a do kraja sampionata ostalo jos 23 utakmice i 69 bodova u opticaju.
p

pitanje?

pre 6 meseci

jel su pokazali protiv jsd?
0

023

pre 6 meseci

Nisu.