Komentari na vest

Ako neće rizik u Sitiju može i u Olimpijakos: Lučanima 2.000.000 evra za Sremčevića

V

Viki Miljković

pre 4 meseca

Nedavna utakmica Zvezde protiv U21 ekipe Sitija je pokazala da naši igrači nemaju šta da traže u velikanima, jer među svojom decom imaju igrače bolje od najboljih u Superligi. Olimpijakos je solidno rešenje, ali bih voleo da menadžeri nađu način da igrači odlaze u klubove koji će biti prava odskočna daska. Ali takvi nemaju luksuz da bezglavo troše, rade bolji skauting i izgleda (trenutno) zaobilaze Srbiju.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Mačke u džaku koje kupuju strani timovi ako se desi da se razvije ekstra da imaju igrača koji se vodi iz škole za evro kupove. Na desetine ovakvih je otišlo i vratilo se jer ništa nisu pokazali. Siti svake godine ovakvih iz celog sveta nakupije na desetine.
d

d. g.

pre 4 meseca

Ako je izdvojeno 4 miliona za Šerifa može da izdvoji toliko i za talentovan srpskog igrača. Po čemu smo ograničeni na milion za domaće igrače a strance plaćamo 5. Otišao je Ratkov, otići će Luković i Sremčević. Na tim igračima da su pravilno procenjeni moglo je lepo da se zaradi.
d

dosadno

pre 4 meseca

koliko pisanja o polovnim igracima iz nase lige,oni ne mogu da igraju nigde.
c

cccc

pre 4 meseca

Šta rade ti Zvezdini i Partizanovi slepci iz skating tima da takvi talenti prolaze ispod radara. Ti momci se moraju kaparisati i ostaviti u tim klubovima da se razvijaju i da ti klubovi imaju procenat od njihove kasnije prodaje ako ih isforsiraju.
G

Ghost gosta

pre 4 meseca

Zvezdini i Partuzanovi, Partizanovi i Zvezdini, pa Zvezdini i Partizanovi, pa onda opetPartizanovi i Zvezdini. E zato mladi i perspektivni igraci idu preko, kao da nijedan drugi klub u ovoj zemlji ne postoji. Da Bog da propala oba blizanca!
Б

Борис

pre 4 meseca

Ја као навијач ЦЗ мислим да нисмо фер према нашим мањим клубовима. Треба брате да платите за играча а не да једете говна. Дате за неке странце милионе а нећете за нашег ни дупло мање
L

Lazeta

pre 4 meseca

Zverina je ovaj mali!
Z

Znaci

pre 4 meseca

nista od pisanja danas da Sremcevic i Lukovic idu u Zvezdu umesto Mijata?😂😂
С

Сале2323

pre 4 meseca

Чудо не иде у Звезду за износ, "Дођемо вам..."🤣🤣🤣
6

666999

pre 4 meseca

Serif je kombinacija od sina Ranka Stojica i dr arizone. Paj sad, i Ranko Stojic je postao neimar. Dve ulice iznad Marakane se grade zgrade tj stanbeni kompleks...
S

Slucajni prolaznik

pre 4 meseca

Prema mojim informacijama Olimpijakos je veoma ozbiljo zagrejan za Urosa Sremcevica... Nece biti prvi put da je Olimpijakos oteo Zvezdi i Partizanu igraca....
R

Raspucin 247

pre 4 meseca

Sto Zvezdi i Partizanu? Ti stvarno mislis da bilo koji igrac u nasoj ligi hoce da igra u raspaloj Zvezdi i jos raspadnutijem Partizanu. Idu ljudi preko ili u neki ozbiljniji klub u nasoj ligi, kakvi crni blizanci.
h

halo

pre 4 meseca

"Navodno, Mladost je već odbila zvaničnih 800.000 evra od Zvezde, ali jasno je da beogradski crveno-beli, ako i odluče da povećaju ponudu, neće ići do 2.000.000 koliko je zvanično ponudio i Anderleht, dodaje isti list." Jezivo. Bitno da će imati 3-4 miliona da spiskaju na nekog novog Šerifa, Kulibalija, Dionija na leto.
m

motleycrue

pre 4 meseca

samo ne u "nasu" bracu, nisu se naigrali ni Cumic,Randjelovic i ostali
?

??

pre 4 meseca

Za mladost i imt je najbolje da ubace i procente u ugovor pri prodaji ovih mladih, kao tsc za ratkova. Pa cak i zvezda ako proda mijatovica u fejnord, ako proradi u fejnordu moze da ode za 30m. Tsc ce uzeti na procente od ratkova minimum 2m, sto je za nase uslove i vise nego dobar novac. Mozda bolje i da spuste malo cenu, a ubace 20% od sledece prodaje. Jeste rizik, al ko ne rizikuje ne moze ni da dobije. Od 5 talentovanih igraca koje prodaju preko uz procente jedan od njih da eksplodira eto im para. Kako se dinamu posrecilo sa gvardiolom i tako mnogim klubovima sa nekim igracima.
а

армата

pre 4 meseca

то је чувена терзина и мркина реченица, нема квалитета у домаћој лиги.
f

frdfff

pre 4 meseca

nikako tamo svi koji su otisli u poslednje vreme tamo se nisu fudbala naigrali,randjelovic,markovic,djurdjevic,cumic....
G

GOST 510

pre 4 meseca

Šta misliš zašto se nisu naigrali ? Ni Jojić u Stouku ( osim u razvojnoj ligi ) a ni Gordić u Lomelu ne vide teren.
L

Lambula

pre 4 meseca

A jel hoce rizik u Kragujevcu posto su ovo dete dali Lucanima za 10.000 evra trening kompenzacije, a mali sad vredi 3 miliona evra?
?

??

pre 4 meseca

Nije ni prvi ni jedini. To se u fudbalu desava non stop, ne znam sta se cudis
l

lambula

pre 4 meseca

@?? Da dešava se ako ga uzmu Zvezda ili Partizan od manjih, ili ga uzme Benfika od Rio Avea. Ali Lučani od Kragujevca?
?

??

pre 4 meseca

Desava se i to. Mada nema greske da su u radnickom neznalice. Ne samo u radnickom nego u vecini nasih klubova
L

Lucanci

pre 4 meseca

30000€ tacna cifra,i cisto da znas da nase mladje kategorije ne mogu da se porede sa vasim! Mi smo za vas Barselona u mladjim selekcijama
B

Boogy

pre 4 meseca

Zvezda mora da preuzme dominaciju na tržištu domaćih mladih fudbalera. Ne sme strani klubovi da ti uzimaju talentovane igrače ispred nosa. Mora prvo da redovno izmiruje dugovanja prema klubovima. Niko neće da proda igrača na "dođem ti". 2-3 miliona mora da bude pristupačno za Zvezdu. Ako daš 4m za Šerifa, zašto ne bi dao toliko za Sremčevića, Lukovića, Ratkova
B

Boogy

pre 4 meseca

Više se isplati reskirati sa mladim igračima. Da je zvezda kupila Ratkova i da se nije uklopio, opet bi mogla da izvuče deo novca. Kome prodati Šerifa kad je već u godinama?
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Ako to spomeneš Terzi (1, 2,3,4+ miliona evra za domaćeg igrača) gledaće te belo, kroz tebe i misliće da ga zajebavaš! Ne dolazi u obzir! Pitaj ga da li je platio Kabića!
e

ewcece

pre 4 meseca

pa bas zato ,oni,blizanci komsije su kupili sve sto je iole vredelo na dodjem ti i plus za mnogo manje pare tipa napretku je zvezda dal kao 200000 za vulica cini mi se ,za vukanovica 350 ,sve je to bilo na dodjem ti ,i naravno te pare nikad nisu ni dobili,pa proslo je to vreme ,a i sami igraci izbegavaju ta dva kluba sve vise ,oni koji znaju da vrede ,pa nece da daju terzicu procente
R

Ribizlinho

pre 4 meseca

Upravo suprotno. Svi manji klubovi moraju da finansijski ojacaju, pa da uzimaju talente od Zvezde i Partizana, kako bi poboljsali kvalitetom nasu ligu i ti manji klubovi direktno prodavali igrace preko.
N

News

pre 4 meseca

Decko ima dobro kretanje I osecaj za gol. Ako ide u Olimpijakos onda mu je menadzer Ramadani jer oni dovode samo njegove igrace .
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Uroš Jakovljević (Superior Sport Serbia). P.S. Većinom ex-Partizan igrači!
2

24.232

pre 4 meseca

Zvezda nece ici do 2.000.000... jer im lepse da naprave kombinaciju za Serifa od 4.000.000 i ugovorom od 3.600.000. Nije bitna investicija i kvalitet... vec gde moze da se ugradi.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

svak je dobar ko procenat daje zato igra i taj endiaje
I

Ivan P.

pre 4 meseca

Ovo su zalsno male pare. Reputacija nase lige se toliko srozala da ni najtelentovanija deca ne mogu da dobace do 5 miliona.