Komentari na vest

Al Hilal pokazao zube Čelsiju, Lukaku pogodio posle 500 minuta i odveo prvaka Evrope u finale (VIDEO)

B

Blue

pre preko 2 godine

Sa ovakvom igrom protiv Palmeirasa tesko, mora bolje.
T

TiP

pre preko 2 godine

Znaci Celzi kad digne ovaj trofej jedini klub iz Londona koji ima sve moguce trofeje u istoriji fudbala, auuu mali arsenal na aparatima.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Koliko se god otimate cijeli svijet zna sta je i ko Celsi bio prije Romana,sto je i sam Teri potvrdio skorosnjom izjavom,imali jednu titulu PL,bio je manji klub i od Sitija i od PSG,tako da imate mozga i malo navijali bi za svoju plastiku i cutili....
N

Neki gost

pre preko 2 godine

“Celi svet”zna a sta jos drugo zna taj svet jel zna mozda za: Djanfranka zolu,haselbainka,gus poyeta,gudjonsena,Vilijama galasa,Marsel desajia,i mnogih drugih.Druze manimo se “baba vange”nego gledajmo sadasnjost,a ne odmah kad Celsi napravi nesto, odmah se hvatate sta je bilo pre 20-30 godina glupo je.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Pa logicno da navijaci celsija nemaju sta gledati sta je bilo prije 20-30 godina jer ste bili u misijoj rupi,svaki veliki klub se ponosi svom svojom istorijom,a istorija celsija je druga liga,osrednja ekipa u PL i 1 titula,znaci treba se reci da Zvezda nema LS,to je bilo davno,ili treba reci Real nema 13 titula LS nego ima 6,ostale su bile ranije?
N

Nesa1234

pre preko 2 godine

Za sve ove pametnjakovice sto pljuju Celzi da pitam jel to neko svirao kraj fudbala pa se vise ne racuna nista i secamo se samo istorije?! Zao mi je momci,ali izgleda da je za neke klubove u Engleskoj pored ovakvog Celzija samo istorija ostala. Hteli da priznate ili ne,vas problem,ali je Celzi veliki klub i brend. Pogotovo u Kini i SAD U poslednjih 10 godina jedan od najuspesnijih klubova sa dva osvojena trofeja najveceg klupskog takmicenja. A da je sve u parama,PSZ i Siti bi odavno imali 10 takvih trofeja u vitrini. Zato tisina tamo!!!
G

Gost300

pre preko 2 godine

A celsi nije dosao do uspjeha Romanovim parama,sve iz svoje akademije stvorio,sacekaj dok prodje godina od kupovine Sitija i PSG,koliko ima od kupovine celsija,pa onda vidi moze li se parama...
K

Kleo

pre preko 2 godine

@Gost300 Abramovic je kupio Celsi 2003., a sejk Siti 2008., dakle razlika je samo 5 godina. Celsi je posle 9 godina osvojio LS, posle 10 vec imao dva evropska trofeja. Koliko ih Siti ima, 14 godina posle preuzimanja? 0, to je odgovor. Celsi ih trenutno ima 5 od dolaska Abramovica, videcemo koliko ce godina, ili bolje reci decenija, trebati Sitiju za tako nesto. Sedi jedan.
L

Lelelele

pre preko 2 godine

Taj Celzi je za Arsenal i prije Romana bio evropski gigant a sad da ne pricamo. Domace trofeje ce Celzi stici a Arsenal evropske nikad.
S

Sto placam kanale?

pre preko 2 godine

Gde ima prenos ovoga, odnosno gde ce biti prenos finala? Nigde nisam nasao.
H

Henry Hill

pre preko 2 godine

Fifa yt kanal je prenosio, znači sigurno i finale će biti tamo.
S

Sto placam kanale?

pre preko 2 godine

Hvala Henry, prosto mi je neverovatno da niko od "nasih" sportskih kanala ne prenosi, jos ovi kao uveli premijum kanale, bacam/o pare bezveze da nam pustaju utakmice od pre tri meseca.