Alehandro Gomez (©Reuters)
Alehandro Gomez (©Reuters)

Al Nasr i Papu Gomez - drugi pokušaj

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 23:29

Ali, ovog puta je realno

Probao je Al Nasr letos. Ponudio fantastične uslove Alehandru Gomezu, kapitenu Atalante. Suma je bila 7.500.000 evra po sezoni. Italijanski klub bi dobio duplo više na ime obeštećenja.

Tada, ipak, ni Papu Gomez nije želeo u Saudijsku Arabiju, hteo je u još jedan juriš sa Atalantom kroz Ligu šampiona, a ni klubu nije gorelo pod nogama da mora da proda kapitena. Nadali su se u Bergamu da bi, na konto igara iz prošle sezone, u ovoj da se umešaju u borbu za titulu.

Izabrane vesti

Ali, sve je puklo...

Eksplodiralo je u svlačionici kao da je bomba pala i sada Papu Gomez želi da ode. Već u januaru. I Saudijci su se odmah javili. Kako pišu njihovi mediji, kontakt je već uspostavljen i u utorak bi trebalo da se u Parizu sretnu čelnici Al Nasra i agent koji zastupa argentinskog fudbalera.

Kruže glasine da Gomeza žele Milan, Lacio, da imaju mesto za njega, ali posle šest godina u Atalanti, teško da bi Papu pristao da pređe u redove ljutih rivala. Ima 32 godine i šansu da potpiše astronomski ugovor na Bliskom istoku.

Pita se i Atalanta, naravno, pošto kreativni vezista ima ugovor koji važi do 2022. godine, ali je situacija u klubu toliko otišla dođavola da će rukovodstvo u januaru biti u dilemi da li da zadrži trenera Gasperinija ili kapitena Gomeza. S obzirom na reči fudbalera da će uskoro „sve da kaže“, čini se da je i njemu jasno da su trenerovi aduti jači.

Ipak je Gasperini taj koji je Boginju predgrađa doveo u centar italijanskog i evropskog fudbala, tamo gde odavno nije bila.


tagovi

Alehandro GomezAl NasrItalijaSerija AAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara