Alimpijević: Pričaću sa ljudima iz kluba

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.05.18. | 07:53

Trener Crvene zvezde bio je veoma ljut posle poraza od Mega Bemaksa

Crvena zvezda doživela je sinoć veoma težak poraz od Mega Bemaksa koji je na toj utakmici igrao sa sedam-osam igrača, od kojih su neki ranije tog dana igrali meč juniorskog šampionata. Crveno-beli su nastavili da se muče, a novi poraz u gostima je prilično razljutio i trenera Zvezde Dušana Alimpijevića.

On je posle utakmice istakao da je nedopustivo da neki od igrača "nisu na utakmici", te da će o svemu razgovarati sa ljudima iz kluba.
"Već nekoliko puta nam se dešava da nismo na utakmici, nije ovo prvi takav slučaj. Pričaću sa ljudima iz kluba, imam neke svoje ideje u vezi sa ovim što se desilo", rekao je Alimpijević posle utakmice.

Izabrane vesti

Govoreći o utakmici, apostrofirao je loše građenje koša, te 54 dopuštena skoka protivniku.
"Nemoguće je pobediti kad protivnik ima 54 skoka, od toga 22 u napadu, a od čega samo jedan igrač uhvati 12 lopti! Sramno je dozvoliti rivalu tako nešto. Mega nas je potpuno zasluženo pobedila i čestitam joj na tome", rekao je Alimpijević.

Trener Zvezde je nekoliko puta ove sezone bio blizu da ode sa mesta šefa struke, a posle poraza u finalu ABA lige podneo je i ostavku koja nije bila prihvaćena od strane kluba. Videćemo kakav će dogovor biti posle najavljenog razgovora.

Trener Mege Dejan Milojević bio je zadovoljan ostvarenim trijumfom.
"Velika pobeda za nas, ako se uzme u obzir situacija u kojoj smo bili, bez pola tima. Znači nam najviše na polju samopouzdanja, pokazali smo da možemo da budemo ravnopravni sa najboljom ekipom u ligi i pobedimo je. Forma nam je u usponu i to raduje", zaključio je Milojević.

Crvena zvezda posle sedam odigranih kola ima pet pobeda i dva poraza u grupi A Superlige Srbije, dok je Mega na trećem mestu sa skorom 4-3. Prvi je Borac sa 6-1.

Foto: MN Press


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara