Komentari na vest

Alonso između tri vatre i zašto bi trebalo da izabere Bajern

M

Munjov

pre 3 meseca

Polako sa Alonsom. Neka se dokaze jos jednu sezonu u leveru pa da vidimo da li je za najveće klubove. Ne vidim neku razliku u kvalitetu izmedju ovog leverkuzena i Klopovog dortmunda. Dve titule domace lige i finale LS. Vidimo napoli posle dominantne posle sezone, neprepoznatljivi. Dzerard cuda cinio sa rendzersom, pa neslavna epizoda u vili. Voleo bi da vidim lever u LS sledece sezone u neizmenjenom sastavu...
S

Srdjan88

pre 3 meseca

Napoli je promjenio trenera koji je dominantno uzeo titulu.
L

LFCfan

pre 3 meseca

Pa za razliku/ A koliko tačno taj Bayern ima više titula LŠ od LFC, pa tamo dobiješ otkaz ako ne osvojiš? Drugo pitanje je: koliko najozbiljnijih kandidata za titulu ima u Nemačkoj, pa i Španiji? Treće pitanje je da li su konkurenti bogatiji od ta dva tima, da li su sa sličnim ili jačim rosterom? Šta bi rekao na to da bih mogao ustvrditi da je prvi u PL, obzirom na užasnu konkurenciju tamo, u datom momentu i najjači tim u Evropi. Ko je tamo prvi?
P

Pa treba da ode na

pre 3 meseca

Kaljenje u manji klub poput Liverpula, posle u veći poput Bajerna i onda u najveći klub u svim sportovima Real Madrid. Mlad je, ima vremena da još uči.
D

De

pre 3 meseca

Vidim fine komentare. Alonso je imao jednu prelijepu karijeru. Skoro pa bajkovitu. Jeste bajern racionalan izbor. Liverpul je strast. Real madrid je san i kruna karijere.
L

LFCfan

pre 3 meseca

Da dodam i ja nešto, pokušaću biti objektivan. Prvo, voleo bih da preuzme Liverpul. Drugo, neće mu biti tako lako kao Klopu. Klop je tražio sastanak s vlasnikom i garancije da će imati slobodu u izboru fudbalera koji mu odgovaraju. Ima more slika sa gazda Henry-jem. Sumnjam da bi takvu slobodu dopustili Alonsu. Tada je bila sasvim drugačija situacija u klubu. Rodžers je bio baš pogubljen i LFC je bio u padu, prepun osrednjih fudbalera koji nisu pravili razliku, Charli Adam, Allen, Sturidge i da ne nabrajam dalje. Klop je prve godine bio 8, druge četvrti ili šesti, ne sećam se. Treće godine je uspeo ući u LŠ. Alonsu ostaje dobar, podmlađen tim, koji će možda osvojiti i titulu, možda. Tim gore za Alonsa. Očekivanja će biti odmah velika. Vidim ovde se piše da treneri u Liverpulu mogu raditi bez pritiska - gluposti. Radiš u najtrofejnijem klubu u Engleskoj i nemaš pritisak. Razmislite i sami.
P

Pa za razliku

pre 3 meseca

Od Bajerna i Reala gde ako osvojiš samo svoju ligu možeš lako dobiti otkaz, u Liverpulu je opuštenost jedne Kube. Liverpul da ne osvoji ligu ili LŠ svi bi smatrali normalnim.
N

Nirvana1111

pre 3 meseca

Trecu godinu na klupi Liverpool-a Klop je igrao finale lige sampiona sa Realom(3-1) Te iste godine obara rekord kao najbolji vicesampion u istoriji fudbala sa 97 bodova. Pravu godinu na klupi Liverpool-a Klop je okoncao kao finalista lige evrope i 4. Mesto u premier ligi. A vi neznalice ne lupetajte kad ne znate.
L

LFCfan

pre 3 meseca

Nirvana1111/ Nisam očekivao da ćemo gledati i najmanje sitnice, pa neću po sećanju, već sam malo proučio. Prvu sezonu pod Klopom Liverpul je bio 8-mi. drugu sezonu je bio 4-ti, treću sezonu je bio 4-ti (ne drugi), a rekord po broju bodova kao drugi - 97 je ostvario u sezoni 2018/19 i to je bila četvrta Klopova sezona. Te godine je postao i pobednik LŠ. Bio sam fokusiran samo na PL, a iz sećanja sam pogrešio samo kad sam napisao da je tek treće sezone uveo LFC u LŠ, a u stvari je to uradio već druge. Ispada da sam ja manje pogrešio od tebe, a prozvao si me onako...
P

Pjer

pre 3 meseca

@Nirvana1111 Brate moj dobri, pre nego sto hoces da se izbacujes sa informacijama procitaj lepo na wikipediji, pa zivimo u 21. veku sve ti je dostupno na internetu. Lepo vidi koje je godine bio koji, kada je bio 4. na tabeli a kada 2. a kada i 8. i kad je obarao rekorde kao najvise poena kao vicesampion. Sve je kul, samo informisi se pa pisi. Sportski pozdrav
B

Baneeeee

pre 3 meseca

Ili ostati ili Liverpul,ne s..i Lotare.
P

Prdoje

pre 3 meseca

Ovo je smislio utovljeni henes, , ovo je jedini način kako pokvareni Bavarci mogu do titule. Tako varaju već 50 godina.
D

Diego Tristan.

pre 3 meseca

Real Sosijedad! 🔵⚪🔵 Svaki istinski ljubitelj fudbala bi voleo da preuzme Baskijce i lansira ih u borbu za titulu, samo ovoga puta da ne pokleknu pred Madridom. Jeste ono bila sjajna timcina pre 20-tak godina i cuveni tandem u spicu Kovacevic-Kaveci.
n

nema logike

pre 3 meseca

napravis tim , igru i sve...i odes?? bzvz
S

Soy argentino

pre 3 meseca

On ce u Liverpul njemu njihov stil fudbala potpuno odgovara
K

K R O J F

pre 3 meseca

Da ostane u Leverkuzenu.

lpool

pre 3 meseca

Najracionalnije je da izabere Bajern. Ljudi drze monopol u Nemackoj, kao i uvek kupice najbolje od konkurencije i tako dominirati. Kao navijacu Liverpula naravno da bih voleo da on preuzme ekipu ali kada se uzme u obzir da je Alonso na pocetku a konkurencija u Pl bolesna, realnije je zakljuciti da ce preuzeti Bajern.
D

Dario1104

pre 3 meseca

Jeste ali tamo će morati da se podredi drugima … ne znam koliko To čovek želi ko trener
G

Gost1312

pre 3 meseca

Pogresno skroz, zasto u Bayern ? Da ocekuju sve i to odmah prve sezone jer se to kao podrazumijeva, a na to sve da ide nakon potencijalno osvojene titule u istoj ligi s Bayerom, ne lici mi na Alonsa, nije eticno i moralno.Ako ce ostajati u Bundeski onda bolje da odradi jos sezonu s Bayerom u Ligi Prvaka kao gospodin. Liverpool je najbolja opcija jer ga tamo najvise navijaci obozavaju, nece imati pritiska prvu sezonu uopste i imat ce svo vrijeme svijeta. Atmosfera u ekipi odlicna za razliku od toksicne Bayernove.
F

Fru

pre 3 meseca

Sto dalje od njih.
@

@@@@

pre 3 meseca

Da izabere Bajern?! Pa da prođe ko Tuhel? Nikako u Bajern!
t

tutu

pre 3 meseca

Ne moze proci kao Tuhel nikako,jer je Tuhel jedna neznalica i kukavica od trenera
L

LiVARpool

pre 3 meseca

Jok, nego će u raspali LiVARpool da ode.
F

FC Bayern München

pre 3 meseca

A koja je opcija bolja?
@

@@@@

pre 3 meseca

@tutu Nije Tuhel kriv krivi su Henes I Rumenige Henes još više.