""
""

Ameri - rutina! Šta mogu Panama i Honduras?

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.10.17. | 15:08

Rasplet u KONKAKAF zoni, Amere i remi praktično vodi na SP

Nije "ludački" zanimljiv poput južnoameričkih, ali kvalifikacioni ciklus u KONKAKAF zoni donosi uzbudljive bitke za direktno mesto na Mundijalu, kao i poziciju u baražu, gde će četvrtoplasirani odmeriti snage sa Austrlijom.

Izabrane vesti

Meksiko i Kostarika su obezbedili vizu za Rusiju, SAD nalaze se na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo, dok će kiks Jenkija na Trinidadu i Tobagu iz prikrajka vrebati Honduras i Panama.

Izabranicima Brusa Arene trebalo bi da bude dovoljan i remi na Karibima, pošto je pobeda Paname nad Kostarikom od sedam razlike, odnosno Hondurasa nad Meksikom od 12 razlike domen naučne fantastike.

Objektivno, Amerikanci neće kalkulisati, pa treba očekivati rutinsku dvojku na stadionu Ato Boldon. U isto vreme, Honduras će se nadati neuspehu Paname protiv Kostarike i u tom slučaju bi ga bod odveo na dvomeč sa Australijom.

Koliko je to realno, videćemo... Jer Panama je na svom terenu odolela i Meksiku i SAD. Seriju osvajanja bodova (ili bar jednog) kao domaćin želi da produži i Honduras, koji je jedini poraz ostvario upravo protiv Paname, potom savladao Trinidad, pa igrao nerešeno sa Kostarikom i SAD-om.

Bilo kako, dvojka na Amere se ne dovodi u pitanje!

Šta mogu Panama i Honduras? Biće uzbudljivo, s obzirom da su selektori Meksika i Kostarike najavili kombinovane sastave. To su "namirisali" i bukmejkeri koji su upravo ove dve selekcije okarakterisali kao favorite, mada bi u kontra situaciji bili sve, samo ne favoriti...

KVALIFIKACIJE ZA SP (KONKAKAF) - 10. KOLO:

02.00: (11,0) Trinidad i Tobago (5,20) SAD (1,30)
02.00: (2,25) Honduras (3,10) Meksiko (3,50)
02.00: (1,55) Kostarika (3,70) Kostarika (7,25)

(FOTO: Action Images)


tagovi

konkakafkvalifikacije za sp 2018sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara