Komentari na vest

Amerikanci se igraju sa vatrom: Čelsi stavio Risa Džejmsa u izlog!

H

Haxer

pre oko 1 mesec

Kad igra fenomenalan je u formi, samo steta sto malo igra, cesto je povredjen..

bez_EU4ije

pre oko 1 mesec

Sumnjam da je neko blesav da baci 70 miliona za staklenog Jamesa.
T

Tu i tamo...

pre oko 1 mesec

Pa sad, Džejms jeste kvalitetan igrač, ali u prethodne tri godine je od moguće 153 utakmice u svim takmičenjima odigrao 72, a procenat može biti još gori do kraja jer liga i kup nisu gotovi. On je mlad, što bi se reklo u godinama u kojima bi trebao biti nosilac glavnog opterećenja u klubu. Ne odigrati ni 50% utakmica za 3 sezone je jako loše. Shvatam da navijači imaju svoje favorite među fudbalerima, ali potez nije iz vedra neba. Da bi bio koristan klubu, mora da igra. On je više na tribinama nego na terenu.
g

gostpop

pre oko 1 mesec

Otmite im klub kao što ste Romanu oteli, dok ne bude kasno
b

bika

pre oko 1 mesec

i treba kad je malo malo povredjen, nazalost
D

Deniz

pre oko 1 mesec

Džejm više ne igra nego što igra, odigrao je polusezonu 2021 kada je Čelsi uzeo LŠ i od tada je non stop povrijeđen. Prodati i njega i Čilvela sa kojim je slična priča. Galager tu i tamo, ali ništa posebno. Čelsiju je greška prodaja Deklana Rajsa prije nekoliko sezona, zatim Golmoura. Mnogo je više grešaka napravio Čelsi, ovo čak i nije greška, već da se igrač proda dok još ičemu vrijedi.
N

Nerealno

pre oko 1 mesec

Koliko je povredjen ovaj igrac. Steta, bio ubedljivo najbolji desni bek na svetu kad je bio na vrhuncu forme.
B

Bisko

pre oko 1 mesec

Bio jednom jedan Chelsea. Ovo što su uradili Romanu mi je ogadilo fudbal. Znam da čovek nije cvećka, ali toliko politiku uplitati u sport je poražavajuće za svakog ljubitelja. Neverovatno Licemerje, fuuj.