Karlo Ančeloti
Karlo Ančeloti

Ančeloti: Ako sada ne prođemo, mi smo dijabole

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.11.18. | 15:39

“Ali ljudi potcenjuju Zvezdu“, dodaje oprezni trener Napolija

Fantastičnim autsajderima“, nazvao je Crvenu zvezdu uoči prve utakmice u Grupi C Lige šampiona, pred revanš veliki Karlo Ančeloti nastavlja sa komplimentima.
Potcenjivali su Crvenu zvezdu zbog toga što je izgubila dve utakmice, ali zaslužili su pobedu protiv Livrpula. Očekujem i sutra organizovan tim, koji će se fokusirati na kontranapade. To je ekipa sa jasno definisanim identitetom i ako hoćemo da pobedimo moraćemo da se branimo i napadamo kako treba. Oni neće jurišati na naš gol, ali i Zvezda igra da bi prošla dalje“, rekao je Ančeloti na konferenciji za novinare uoči meča.

Izabrane vesti

Teoretski, Napoli bi mogao da završi sav posao sutra, pod uslovom da pobedi Zvezdu, a Pari Sen Žermen ne uspeh da savlada Liverpul. Ančeloti ipak tvrdi da ne razmišlja o meču na Parku prinčeva.
Važna utakmica, ali nije odlučujuća u borbi za plasman u nokaut fazu. Ne smemo da mislimo o drugoj utakmici, moramo da se koncetrišemo na nas same. Od suštinske je važnosti da počnemo dobro. Ali sumnjam da će se sve biti odlučeno sutra. Ovo je uravnotežena grupa i odlučivaće se na kraju“, kaže Ančeloti i suštinski savetuje kladioce da zategnu kec na PSŽ protiv Liverpula.

Međutim, prekaljeni trenerski vuk, trostruki osvajač Lige šampiona, izgleda da ne sumnja u prolaz njegove ekipe.
Ako sada ne prođemo dijabole smo“, decidiran je popularni Karleto.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Karlo Anćeloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara