Komentari na vest

Ančeloti: Titula blizu, Vinisijusu se nije dopala izmena, ali bile su nam potrebne sveže noge

7

777

pre 12 dana

@Khanbg U eri interneta nije teško pronaći informacije uz malo truda.Osasuna 1-2 barca (86min penal za pobedu), barca -alaves 2-1 (78min penal za pobedu), las palmas 1-2 barca (93min penal za pobedu), selta 1-2 barca (97min penal za pobedu). Gube 3-2 od granade,jamal uleće i igraca odnosi i njega i loptu koji šalje u gol,i time čupaju bod u 80min.Bilo je jos tokom sezone mečeva gde su pobedjivali sa 1-0,krajnje neubedljivi i silom dosli u poziciju da se vrate u igru za titulu,ali nedostaje tu kao prvo trener,a ne onaj šarlatan koji kmeči nakon svakog meča,a i pojedini nisu na nivou koji se trazi da bi konkurisali za najvisi plasman.
I

Ili ti

pre 13 dana

Hala (Poljski WC)
p

pa da

pre 13 dana

Pokrali ste Almeriju u la ligi pre nekoliko utakmica kad su ljudi trebali da vas dobiju sinoc Barselonu svaki covek bi se postideo tog lopovluka na vas racun. Ovo sudjenje koje vi imate nema niko u svetu. Bruka i sramota Karlo.
F

Frikovi

pre 13 dana

Barselona je dobila preko 5 utakica jednim golom razlike gdje je sviran penal u 93 minuti i slicno... i ti se nadjes komentarisati.
K

Khanbg

pre 13 dana

Daj nabroj mi te utakmice sa penalima u 90+? LAZOVCINO
B

Betoven90476329

pre 13 dana

Kada dodje Mbape Vinisijusa trebaju da prodaju.
Ž

Žoce odlazi

pre 13 dana

Vini mora da leti jer je umislio da je mnogo bitan i da je veći od kluba, a ustvari ljuti prosek, i mnogo je pametnije ostaviti Rodriga. Još ako dodje Mbape, takva dva egocentrika su mnogo za planetu, a ne za svlačionicu Reala.
N

Napapijri

pre 13 dana

Don Carlo i Real Madrid….u istoj nedelji izbacis siti na njivohom terenu iz LS i dobije barsu posle dva zaostatka….veliki Don. Najveci trener i najveci klub svih vremena ende
H

Hhhhhhggg

pre 13 dana

AnČeloti? Samo u Srbiji...
G

Gost bre!

pre 13 dana

Samo na ovom portalu
H

Hala Madrid y nada mas

pre 13 dana

Don Karlo 🤍
P

Pdk

pre 13 dana

Tesko da ce posle ovog coveka moci neko da obuzda Vinisijusa. Pogotovo kad dodje Mbape, tu je Belingem, Rodrygo sve bolje partije pruza. Za Real, ma koliko vrhunski igrac bio najbolje da ga unovce jer je prepetentan haos.