Luka Adžić
Luka Adžić

Anderleht nudi 800.000 za Adžića

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.05.18. | 08:41

Ako ugovor ne bude produžen, Crvena zvezdа neće imati mnogo izbora

Nedeljama već traje navlačenje zastupnika Luke Adžića i Crvene zvezde i dogovora još nema. Vreme polako curi. Čini se da su dve strane sve udaljenije. Anderleht želi da iskoristi situaciju i ofanzivnog veznog koji u septembru puni 20 godina što pre dovede u Brisel.

Da je Adžić spreman da potpiše novi, četvogodišnji ugovor Zvezda bi mogla da zateže oko obeštećenja i nada se zaradi i od oko 1.500.000 evra. Ali ako otac Ivan Adžić - koji suprotno rečima direktora Mitra Mrkele tvrdi da nikakav ugovor nije ni ponuđen?! - i menadžer Radojica Božović ostanu pri ideji da je Adžiću bolje da što pre ode u inostranstvo crveno-beli će morati da spuste prohteve. Baš da spuste.

Izabrane vesti

Što u praksi znači da neće izvući ni 1.000.000. U Anderlehtu znaju da mogu samo da sačekaju decembar i igrača dobiju bez obeštećenja. Naravno, ni Belgijancima ne odgovara da toliko čekaju i pritom uspore Adžićev razvoj, novi predsednik forsira politiku po kojoj bi u klub dolazili najtalentovaniji igrači iz cele Evrope, i zato će pokušati da odmah premoste problem.

Prema informacijama do kojih je MOZZART Sport stigao iz Belgije, na adresu Ljutice Bogdana 1a ili je već stigla ili će vrlo uskoro stići konkretna ponuda. Na njoj suma od 800.000 evra na ime obeštećenja.

Nije idealno, ali s obzirom na okolnosti... Bolje išta nego ništa? 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Luka Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara