Afera Adžić trese Marakanu! Direktor: Ponudili smo mu novi ugovor! Otac Ivan: Nisu

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.05.18. | 09:31

Rastanak sve izvesniji...

Afera Adžić trese Marakanu tokom šampionskog slavlja! Sve je izvesnije da će mladi reprezentativac Srbije napustiti matični klub ovog leta i staviti paraf na vernost belgijskom velikanu Anderlehtu. O tome govore i totalno različite izjave aktera zasad neuspelih pregovora oko novog ugovora za Luku Adžića.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je da je Zvezda ponudila novi četvorogodišnji ugovor Luki, dok njegov otac Ivan ističe da ljudi sa Marakane tim pričama peru sebe.

Izabrane vesti

Prema pojedinim saznanjima Zvezda je spremila četvorogodišnji ugovor Adžiću težak 1.080.000 evra, ali je sporna klauzula o sigurnim minutima.
„Ponuđen mu je novi ugovor na četiri godine, a ja se nadam da će Luka taj ugovor potpisati. Svi mi u klubu bismo voleli da ostane, a to smo ovim potezom i pokazali. Adžić je u protekloj sezoni mnogo napredovao, dobar je igrač, a već u sledećoj bi trebalo da dostigne punu igračku zrelost. Što se uslova o minutaži tiče, ne bih to komentarisao“, rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela za Informer.

Sa druge strane otac mladog reprezentativca Srbije Ivan Adžić za isti list je poručio da Zvezda nije ponudila nikakv ugovor i da pričama o milionskim sumama želi da opere sebe. Međutim, on je priznao da nije zadovoljan minutažom u prethodnoj sezoni.
„Nikakav ugovor Luki nije ponuđen niti se zna gde će nastaviti karijeru. To klub pere sebe nekim ciframa. Ja jako volim Zvezdu i voleo bih da mi dete igra tamo, ali ne i ako će imati probleme kao ovew sezone“, istakao je Ivan Adžić za Informer.


tagovi

Luka AdžićIvan Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara