Andrija Delibašić šef u Baru, doveo ga čovek sa kojim je rušio Pižona

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.11.21. | 13:02

Ponovo će sarađivati bivši golgeter Partizana i Mrča Novaković

Tokom mandata Miroslava Đukića u Partizanu, Andrija Delibašić je počeo da skuplja trenersko znanje i bio deo stručnog štaba nekada slavnog libera. Potom je bio pomoćnik Mladenu Milinkoviću u redovima podgoričke Budućnosti, a sada će Delibašić početi sa trenerskom karijerom.

Crnogorski mediji pišu da je nekadašnji sjajni golgeter novi šef stručnog štaba Mornara iz Bara. On će na toj poziciji zameniti Slavoljuba Bubanju, kome je presudio remi protiv Zete. "Postigli smo dogovor sa Delibašićem", istakao je za Dan sportski direktor Mornara Mitar Novaković.

Izabrane vesti

Inače, Mitar Novaković je kompletnu karijeru gradio u Srbiji, gde je upoznao Delibašića. Zajedno su bili članovi mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore koja je igrala sjajan fudbal pod komandom Vladimira Petrovića Pižona. Međutim, u jednom trenutku Pižon Petrović je otpisao popularnog Mrču, što se nije svidelo Delibašiću i Danku Lazoviću. Na jednom meču su čak nosili majicu sa Novakovićevim likom. Međutim, Pižon Petrović je ostao dosledan.

Delibašić je u igračkoj karijeri branio boje Sutjeske, Partizana, Majorke, Benfike, Real Sosijedada, AEK-a, Erkulesa i Rajo Valjekana. Od maja ove godine ima i trenersku UEFA pro licencu.


tagovi

Andrija Delibašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara