Komentari na vest

Arapi prete Evropi, Partizanu šanse kao Interu u LŠ, Zvezda ispred Dinama, Fenera, Olimpijakosa...

T

Trolmfao

pre preko 2 godine

Neka mi neko pojasni kako je Celzi kao branilac titule na kvoti 15 a Siti na 4.5. Plus Barsa i Juve na 20, jeste li realni pa samo u grupi ima da oh oderu Bajern i Celzi, nece znati za sebe. Real sa slabijim timom od prosle sezone veci favorit od Celzija i Utda. Neko se sprda sa ovim kvotama
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

To je i dobro za Celsi, jel nemaju toliki pritisak. A svi znamo kako su Celsi tako lako otpisivali i sta se desilo na kraju..
S

Sf

pre preko 2 godine

Ko je Juventus stavi sa kvotom 1 : 20. Jel imaju oci. Taj krs od ekipe trebalo bi da je ba samom dnu. Jel imaju oci. Dzabe ime . A to im i zelim dno dna.
Y

Yala

pre preko 2 godine

Nek samo Neko objasni zašto Interu 50 a juve 20 Kvota. Pa ko će da se kladi da će inter dalje dogurati od Juventusa?
I

Inter nece

pre preko 2 godine

Grupu proci opet
1

1612

pre preko 2 godine

Samo nek se primaju na PSG da moze nesto, pa kad im dodje Bayern bice kuku lele…. Masinerija je to
H

Hol

pre preko 2 godine

A Real po kojoj logici ovako kotiran?
V

Vidi ovako

pre preko 2 godine

Po logici gde je Real-REAL! Meni ogavan klub posto sam fan Barse ali opet realno gledano Real je Real! I prosle godine ste ga omalozavali pljuvali a on op u polufinale LS, i do poslednjih 20min umalo titula u Spaniji! Imaju jaci tim od Atletika a za Barsu su sada klasu iznad, znaju da igraju velike tekme. Ne shvatam ljude koji tako lako otpisuju Real! Pogledaj postavu, koliko jakih imena, svi se preznoje kada trebaju igrati protiv Reala, to je ipak tim koji ima palkeni domaci teren a i kada pomislis da su u nogdaunu oni revans odigraju brutalno! I ove god im prognozoram polufinale...
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

Svake godine se daje najvise sanse Sitiju, al dzabe izgledaa na kraju uvek..
m

miile

pre preko 2 godine

javlja mi se MANĆESTER
L

Loptategi

pre preko 2 godine

Nidje veze
9

951357

pre preko 2 godine

Koja sprdnja ova konferencija, sa dobrim žrebom do polufinala lagano da se stigne... Mislio sam da će biti jače takmičenje.
d

dalabu

pre preko 2 godine

Za sprdnju si ti malisa sa glupostima koje objavljujes a ne znas kada ti klub igra?
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Gledam ove cene ulaznica za Bragu, i pitam se da li su oni normalni. Sever i Jug 1400, Istok 2800, Zapad 3300. Popust imaju oni sa sezonskim kartama, ali koliko ima sezonskih, par hiljada, a šta sa onih 40 i kusur hiljada koji kupuju po punoj ceni. Ako ide četvoročlana porodica na Istok ili Zapad, karte za utakmicu, sokovi, grickalice, sendvič ili pljeskavice, to izađe oko 15.000. A ko nije iz BG, a sigurno preko 30 posto ljudi na stadionu neće biti iz BG, onda to ispada dosta više para. Alo ovo je Srbija, odakle da se izdvoje tolike pare, za porodičan odlazak na stadion. Tvorza preterao si, nije ovo LŠ. Znam da mora da se uzme 100, 200 din po karti, ali ga pretera.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze kud ces manje.... znam da za nasu sirotinju uvek je mnogo ali... kud ces manje...
R

Realno gledano

pre preko 2 godine

12e za kartu LE protiv Brage ili nebitno kog kluba sa zapada nije velika cena, nebitno da li za Zvezdu ili partizanku! To su 3 tekme kuci godisnje u Evro takmicenjima i tebi je mnogo 12e?! Realno gledano nije ti Terza ili ovi iz partizanovog tabora krivi sto su skupe ulaznice od 12e! Vec ti je kriv onaj ko nas jase na vlasti pa ti nemas 12e za kartu u LE, a toliko je na zapadu karta za tekmu druge ili trece lige! Ne treba da se zalis na terzu i ove iz grobarovog tabora sto nemas tih 12e vec na onog sto ne silazi sa tv i sve ostale lopove u vlasti koji eb..u ovaj narod poslednjih 30god pa moramo da radimo za satnicu od 1.5e!!! Samo sam realan hteo ti da priznas to ili ne ovo ti je istina!
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

@Realno gledano. Zemljače ja imam paket za sve tri utakmice. Nisam ja govorio za sebe nego inače. A i govorio sam za Istok i Zapad da je skup, kada ide četvoročlana porodica. Prvo dobro pročitaj tekst pa onda prdi.
G

Gost vladanm

pre preko 2 godine

Ma i pecenje brale da jedes, vrucu jagnjetinu, kakve pljeskavice😂
C

Cccc

pre preko 2 godine

Karte nisu skupe, a brate koliko cetvoroclanih porodica ide na utakmice. Ja dok Terza ne objavi koji je huligan vredjao Ibru I ne plati kaznu ne da ne idem na utakmicu nego neću dati ni jedan dinar u kasu Zvezde na bilo koji način. I ne samo to do god mu nazovi ih vodje navijača silaze na teren i daju instrukcije igračima na pola utakmice a mojim novcima plaćaju kazne nedam ni dinara.
B

Beee Beee Beee

pre preko 2 godine

@Gost VladanM. Ne nego će kao ti da nosi sendvič sa Alpskom od kuće.
R

Realno gledano

pre preko 2 godine

Pa onda prdi? Op neko se pronasao uvredio pa poceo da vredja? Vredjaj koliko hoces 10e ili 20e ili 25e za ulaznicu nisu velike pare za LE protiv tima sa zapada, nisu ti krivi lopovi u upravama klubova! Kriv ti je lopov na vrhu vlasti sto ti ili neko iz unutrasnjosti nema makar minimalno 5e po satu platu! Da imas 1000e platu i tvoja zena jos toliko ako je imas, tih 25e za ulaznicu 3x godisnje ne bi osetio! I cetvoroclana porodica 100e ulaznice ne bi osetila! Ali minimalac je 1.5e pa ti je sve skupo pa i tih 25e ili 100e 3x godisnje! A tu ti nije kriva lopovska uprava nego lopovska vlast! Vredjaj do sutra istina boli! Dal prdim smrdim realnost ti je to! A ti nastavi da vredjas ljude koji govore istinu i zali se kako ti je 25e 3x godisnje preskupo, ako ostanu ovi lopovi na vlasti sto haraju zadnjih 30god, i opet ces za ili sledecih 20god pisati po komentarima kako su ti skupi 12e ili 20e! Ili pocni da vredjas vlast na svim vestima ili se iseli kao sto sam ja to ucinio pa ti nece biti skupa ulaznica!
G

Gosti su stigli

pre preko 2 godine

ma da bre niko nema para za ovakve utakmice ali zato kad dodje liverpul daje se i 100€ za kartu jer bolje za liverpul 100€ nego za Bragu Mitjiland i Ludogorec 60€ sve zajedno. uostalom znate sta, ako nemate pare sedite i gledajte kod kuce. evo za nase prvenstvo je karta 200-300din pa dodjite gledajte to, ali ah to nije dovoljno lepo za slikanje i nije cool kad okacim na instagram.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 2 godine

Podrška za našeg najboljeg Predsednika Terzića i najboljeg Srpskog Direktora Mrkelu. SAMO NAPRED U NOVE POBEDE.
S

Smouth

pre preko 2 godine

Ali juventusu dati ovakvu kvotu je debilizam 😂😂😂😂
J

Ja sam jaaa

pre preko 2 godine

Gent ispred Partizana? Vazi buraz

Boka123

pre preko 2 godine

zvezdas sam, ali na koju foru zvezda ima vece sanse od oly, dinama ili brage?
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Pa Dinamo npr.na proste dijelove rasut od Šerifa, a Zvezda je protiv Šerifa čak i bolje djelovala. Eto ti jedan razlog.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Na osnovu kvaliteta!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ili na koju foru Sparta Prag ima vece sanse od Zvezde? Mozes i tako da gledas.
S

Sf

pre preko 2 godine

Nisi Zvezdas, kao prvo , provaljen si i jadno he sto to radis. Vidi kako igra OLI I DINAMO I SAMO CE TI SE KAZATI. STA SU ONI ODIGRALI DO SADA. VIDI STA JE OLI JUCE URADIO LJUDIMA OJADIO IH.
A

Azex

pre preko 2 godine

Real ispred svih engelskih klubova osim sitija? Zbog tradicije? Onda komotno i Milan moze gore.
A

Atalanta

pre preko 2 godine

Ovo je za rubriku verovali ili ne, moja mater od 75 godina ne bi stavila Barsu i Juventus ispred Atetika, kako neko ko "prati sport" može ovakvo nešto napisati?
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

nije zbog forme već grupe, Atletiko mora da prođe grupu sa Milanom, Portom i Liverpulom, a Barsa mora Bajern, Kijev i Benfiku ili Juve mora Malme i tako slabije protivnike
c

czv11

pre preko 2 godine

zvezdi realno mec protiv brage nije toliko bitan,tj jeste,al dosta bitnije je da ostanu sto svjeziji za derbi ,to je utakmica sezone , le ce resavati sa dancima i bugarima , a ako bi derbi izgubili to bi moglo biti kobno za buducnost kluba ,ovako pobjeda ili bar remi ,i titula je sigurna uz pobjedu u derbiju na proljecu, posto 100 posto nece zvezda vise kiknuti u prvenstvu , a partizan hoce bar 1 ili 2 puta.. tako da derbi na jna vjerovatno rjesava sve zivo.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Zvezdi je važnija utakmica sa Bragom, derbi ko derbi ako bude regularno partizan gubi
G

Gilence

pre preko 2 godine

Plakaces!!
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Gubite obe. Parni valjak melje nema stajanja.