Komentari na vest

Aristokratija u podređenom položaju: Drugi šešir Lige šampiona jači od prvog

M

Mjastor Fudbala

pre preko 2 godine

Tanak Inter bez Lukaku realno
S

Sramota

pre preko 2 godine

Krenuo sam da citam i muka mi je... Inter ovo ono, a mocni siti, grisil il kako vec, dajte molim vas malo objektivnosti! Hvala!
R

RedStar.

pre preko 2 godine

Na slici najznacajniji pehar svetskog klupskog fudbala a na njemu za sva vremena ugravirano: FK Crvena Zvezda 1991. Neprocenjivo!
g

goust

pre preko 2 godine

Naprotiv, aristokratija je u povlašćenijem položaju nego pre, s tim da su sada i prvi je drugi šešir deo te nama mile socijalne kategorije. Sada će za one koji to nisu biti mnogo teže završiti među prva dva u grupi. Pogledajte samo razliku između gornje i donje polovine. Lepo su to napravili, nema šta.

Blago meni

pre preko 2 godine

Možda grupa Čelsi, Psg, Ajaks, Šerif 😕🔫
f

franjo 24041902

pre preko 2 godine

kakvi bre sesiri kakve grupe? na terenu cemo da vidimo ko je ko! GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
y

yo.dorro

pre preko 2 godine

Ako iole ukljucis logiku, videces da su sampioni zemalja i evropskih takmicenja koji idu direktno u LS u prvom sesiru.
S

Smouth

pre preko 2 godine

Ekipe koje su u prvom sesiru su uzele titule ispred nosa ovima iz drugog sesira. To sto ste se vezali za imena ne znaci nista. Real je veliko ime, ali je Atletiko bio bolji i uzeo titulu. Barselona se raspada. Juventus imao 20tak bodova manje od Intera i uguran na prevaru u LS, Liverpul se docepao LS...bukvalno nicim nisu zasluzili da busu u prvom sesiru. Ako gledate istorijski ucinak onda npr juventus svakako ne zasluzuje prvi sesir jer su Milan i Inter trofejniji sa LS
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Istorijski i činjenično, Juventus je drugi najbolji klub u 20. vijeku, odmah iza Real Madrida. I jedini je klub na svijetu koji je do pojave Evropske Lige osvojio sva zvanična UEFA i FIFA klupska takmičenja. Danas fudbaleri Juventusa godišnje odigraju najviše za svoje nacionalne selekcije - 2.600 minuta, a na drugom mjestu su fudbaleri Real Madrida koji odigraju cca 2.250 minuta godišnje za svoje reprezentacije. Doprinos Juventusa u svjetskom fudbalu niko nemože ni izmjeriti.
G

Gost11550

pre preko 2 godine

@Juve 1982 u kom veku?? To isti onaj juve koji je pre 15godina bio izbacen zbog namestanja u C ligu? Vadi ti minute neke i podatke sa googla koliko god hoces, samo nemoj da zaboravis i ovo kad ih toliko velicas.
@

@gost

pre preko 2 godine

Nemoj ni ti da zaboraviš da pročitaš sudske presude, zaključak Kalčopolija, da li se nameštalo ili ne, koja je jedina (jedina!) utakmica za koju se dokazalo da je nameštena itd. Sve službeno pa baci oko i onda pričaj, ako znaš da čitaš. I da, drugi najbolji i najuspešniji klub 20. veka uzimajući u obzir sve relevantne faktore. Možeš samo da se daviš u suzama kao i ostali.
@

@smouth

pre preko 2 godine

Da nije bilo Juventusa Italijani bi trenutno imali 2 predstavnika u LŠ, toliko o tome.
K

Krojf

pre preko 2 godine

@juve1982 Kako možeš reći drugi najbolji iza Reala? A šta ćemo sa Krojfovim Ajaxom, ili Bekenbaurovim Bajernom?.
G

Gost11550

pre preko 2 godine

Druze, to sto si mi napisao ti dodje isto kao da si mi rekao "U Srbiji se ne namesta jer nema sudske presude" :) Pa ko jos pada na takve gluposti?!?
M

Marco

pre preko 2 godine

Mali lopovski klub iz Torina!
S

Smouth

pre preko 2 godine

Da nije bilo juventusa Italija bi imala 2 predstavnika? Kako? Jel znas da se pobeda i nereseno isto boduje u LS i LE? Jel znas da juventus niti bilo ostali nisu ova 4 predstavnika izborili na terenu vec za stolom. Napravljen je dogovor sa UEFA gde PL, Primera i Serija A imaju garantovano 4 predstavnika. Tacnije ucenom su izborili to pravo jer se i tada pominjalo formiranje Super Lige. A sto se tice presuda za Kalcopoli to prosipajte nekom drugom. Osudjeni za korupciju i namestanje, ucestvovanje u kriminalne radnje i bukvalno svaki sud kome su se zalili je potvrdio kaznu. Uz sve to poznata je cinjenica da su igraci juventusa bili dopingovani u finalu LS koje su dobili protiv Ajaksa. Onda nedavno ova afera sa Ndrangetom oko ulaznica gde je nekoliko ljudi na kraju izgubilo zivot. Tu je i afera parcele zastadion jer je spaljeno romsko naselje kako bi se teren za izgradnju ocistio...toliko o uspesnosti tog kluba koji je osvajao titule tako sto sudija ne prizna gol cak i kada lopta udje metar u gol
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Djubrentus je bas aristokratija...Paori obicni na celu sa mafijasima Anjelijima
L

Leksilijum

pre preko 2 godine

Pa vidjecemo da li ce ligu sampiona oyvojiti tim iz prvog ili iz drugig sesira
G

Gost11

pre preko 2 godine

BESIKTAS-VILAREAL-MACENSTER UTD-ATALANTA
r

rea

pre preko 2 godine

Ozbiljna borba Junajteda i Viljareala za drugo mesto u grupi.
S

Sascha

pre preko 2 godine

Nije tacno,to sto ste napisali. Ovako je postavljeno,jer ne mogu timovi iz iste drzave u istoj grupi,ima jos nekih ogranicenja i zato je tako
N

Nacitan

pre preko 2 godine

Osvajac lige sampiona i lige evrope ide u prvi sesisr sa osvajacima prvih 6 liga po uefinom rangu. Pa se onda ostali pakuju po koeficijentu. A u grupe ne mogu da idu ekipe iz istih liga i ja mislim u prvoj rundi plej ofa. Ali jedne godine se desilo da su liverpul i celzi bili u grupi.
h

humska1

pre preko 2 godine

Naslov ne odgovara istini. Sustina je da je napravljena papazjanija sa zrebom kao i sa kvalifikacijama, koja neke klubove cini nepovlascenim ali ne u celini ove tradionalno najbolje i najbogatije. Svrha ovih promena je da grupna faza Lige Sampiona ne bude smrtno dosadna sto je cest slucaj, pa onda bar da tri grupe budu gledljive i imaju i kvalitet i takmicarski naboj, onda eto grupe naprimer Viljareal, Liverpul, Benfika, Milan sto je za Uefa-u bolje nego da bude grupa Mancester Siti, Juventus, Lil, Briz. Uefa-u ne zanima da li ce proci ili ispasti Inter ili Dortmund ali ih zanima da li ce ispasti Liverpul ili Real a oni nece ispasti jer u trecem i cetvrtom sesiru nema jacih ekipa od njih. Kao i sa kvalifikacijama gde bez razloga naprimer Psv i Monako su nepovlasceni odnosu na ove sampione koji su slabiji. A ovaj model zreba uzrokuje da ce biti grupa kao sto je Sporting, Sevilja, Zenit, Jang Bojs, gde ce drugi iz te grupe proci iskljucivo zato sto je pao u tu grupu. Tako da je to sibicarenje zbog prevelikih razlika u budzetu i svega ostalog i ocite nekonkurentnosti, onda cemo vestacki nekoga ubaciti, umesto da se radi na tome da se smanje razlike.
i

istina

pre preko 2 godine

sta lupas gluposti, prvaci prvih 6 liga i branioci titula LŠ i LE su automatski prvi sesir, ostali se redjaju po koeficijentu, nema nikakvo ni sibicarenje ni muljanje i to je tako jos od pre nego sto si se rodio, jer ocigledno je da si dete cim tako lupetas
j

juve

pre preko 2 godine

Okrenula se i gora i voda
S

SamoTi

pre preko 2 godine

Dortmund je osvojio 97 a ne 96
B

BVB

pre preko 2 godine

Tako je , 96 je osvojio Juve posle penala protiv Ajaxa.
B

Box

pre preko 2 godine

Ako nije atrkativan sesir sa 6 prvaka 6 najjacih liga u evropi onda nesto dobrano ne valja u tim ligama

ALEKSANDAR TERZIC

pre preko 2 godine

Plus osvajač Lš i Le
n

nba

pre preko 2 godine

Kako ogranicen komentar ,kako moze biti prvak portugala,rusije ,francuske(a nije psg) atraktivan kao 2 i 3 timovi engleske,spanije italije,kad su te lige jasno najatraktivnije ,bolje obrisi komentar.
A

Atraktivan

pre preko 2 godine

Svakako da jeste ali je jaci 2 bar 2 puta.. sto naravno ne znaci da nije ispravno da praci budu u 1 sesiru , to pravilo je i logicno.
K

Koga glupost

pre preko 2 godine

Milane je bio 2 drugi treba da bude u drugom sesiru,ovako kad su 4 velike sanse su da ispadnu odma
П

Пантела24

pre preko 2 godine

Милан ће испасти свакако! :D
M

Milan2303

pre preko 2 godine

Pa da su ti velikani osvojili titule u svojim prvenstvima bili bi u prvom sesiru..