Komentari na vest

Arsenal i Junajted se patili sa davljenicima, pa slavili štopere, Siti pod pritiskom pred veliki derbi (VIDEO)

2

24.04.1902.

pre 6 meseci

GGMU!!
c

come on arsenal

pre 6 meseci

Arsenal se uopšte nije patio, kako stoji u naslovu a po komentarima i po statistici, zaključujem, da je to bio slučaj sa Junajtedom. Arsenal bez (poodavno odsutnog Timbera) Odegarda, Vajta, Žezusa i Partija, odigrao je strpljivo i sigurno, protiv mnogo lošijeg protivnika i zabeležili su bitnu ali očekivanu pobedu u utakmicu, koju su ponovo, pokvarile sudije. Ako uzimamo lagano guranje protivnika od Sake, kao merilo za faul u napadu, onda se postavlja pitanje, kako je, posle većeg faula, priznat gol Barnlija ili gol Njukastla u prošlom kolu? Crveni karton Vieire je čist kao suza, ali je pokazan ekspresno brzo, bez provere VAR-a a mesarski startovi Kovačića u nekoliko navrata, Brunovi bokserski udarci... i posle dugog gledanja VAR-a, nisu kažnjavani crvenim kartonima. Sreća, pa je Arsenal pobedio, lošijeg protivnika, te je poništio sudijske greške u utakmici sa kvalitetnijim protivnikom, teško bi Arsenal dobio uz ovakvo loše suđenje. Kao stari navijač Arsenala i dalje doživljavam Junajted, kao najvećeg rivala u ligi i njihovo stanje nikako da bude bolje, ovakve pobede im samo, zamaskiravaju sve loše na terenu i u upravi.
g

gr8

pre 6 meseci

Sudije previse pokusavaju da sapletu Arsenal,svaku utakmicu.
m

maresca

pre 6 meseci

Sta reci za ovaj utd...bukvalno najgori tim u istoriji mancestera...odbranu necu komentarisati..ali.ove prevare garnaco antoni..boze boze svaka im cast kako.su dospeli dovde...bruno fernandes svaki.napad usporava..jednostavno ne ide lopta unapred nema kome..toliko.su losi i neorganizovani da ovaj neznalica trenerska mora otkaz dobiti sad dok su reprezentacije..dovesti kontea da proba od ove bagre nesto da napravi nekako.da ih ugura u ligu sampiona sledece sezone pa rekonstrukcija tima...kakva pojacanja su dovodili to.je.nerverovatno...hojlund ovaj mali nije ni los u sitiju ili arsenalu bi dao.vec 10 godina..ovde je upao u sivilo kluba..nekad bi. Luton na old trafordu 5 komada primio minimum...danas se bune sto sudija produzio 8 min ne.znaju dal ce uspeti da odbrane gol..tuga nevdijena
n

neutralaca

pre 6 meseci

S obzirom da arsenalu nema 6 prvotimaca , i da igraju protiv bunkera logično je da Ce se platit da daju gol ipak pobjedivaju i bodovi se pisu
G

Gost300

pre 6 meseci

Arsenal je dobro i odigrao sa obzirom da su skoro cijelu utakmicu igrali sa igracem manje(raga haverc) potpuno neupotrebljiv igrac od 75 mil.Po cemu taj covjek zasluzuje da igra svaku utakmicu to nije realno,pa posle i crveni za Vieiru...COYG
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Poslednju utakmicu Oliver je svirao Arsenalu protiv sitija, za 2 cista crvena Kovacicu jedva je jedan zuti pokazao, danas laganica crveni bez da se razmisljao. Proslu utakmicu covek legne na ledja Gabrijelu prizna se gol, danas lik prvo gura sve vreme Tomijasua, pa mu skoro dres skine i na kraju ga obali na zemlju, i nikom nista, oni gledaju da li je igrac u ofsajdu smetao golmanu. A sto se Junajteda tice covek bukvalno stoji na pola metra ispred golmana, zaklanja mu prakticno ceo sesnajsterac, i nikom nista, kao utvrdili su da nije smetao:) Ludilu engleskih sudija nikad kraja.
G

Gost300

pre 6 meseci

Uz sve to sto si nabrojao Saka malo gura igraca sa ledja u 16 Barnlija i svira se faul,a posle guraju Gabrijela kod skoka sa ledja i naravno nista,a da ne govorim za ono guranje kod gola na njukastl..
J

Jaffa keks

pre 6 meseci

Arsenal su zestoko ostetili prosle sezone, samo je razlika u odnosu na ranije sto su bili mnogo bolji od rivala, pa su imali pozitivan rezultat i nakon tih kradja. Ali ovo stvarno danas cist faul na Tomijasuom. Za crveni, mekan, ali po meni crveni. Visoko podignuta noga, a zakacio ga. Sta da se radi... Gol je smejurija, kao i ona sto priznali Njukastlu. Sledecu Arsenal daje tako gol, ponistavaju ga bez razmisljanja.
T

Trololo

pre 6 meseci

Arsenalovi sledbenici vide greske i tamo gde ih nema. Bitno da cist penal za Junajted protiv Arsenala nije sviran, ali to nece spomenuti.
G

Gost300

pre 6 meseci

Junajtedu ne bi pomogla ni 3 penala po mecu 😂
s

svilana

pre 6 meseci

Luton 10 suteva, 4 u okvir gola. Junajted 15 suteva, 4 u okvir gola. Jel ste sigurni da se Luton samo branio. Rezultati to ne govore, ali Luton uopste nije naivan protivnik.
G

Gost1312

pre 6 meseci

Velike šanse: Utd 4(sve promašili) Luton 0.
K

Karlach

pre 6 meseci

xG: United 2.0, Luton 0.41, trebalo je barem 4:0 za United da bude, kakvi šutevi Lutona, sve bilo lupanje iz daljine, jednu šansu nisu imali.
a

aldeles

pre 6 meseci

Arsenal se pati na svim utakmicama jer nema na koga da se uputi centaršut, pa se svi samo zatvore u bunker, svaka utakmica ista. Da imaju kao Siti Halanda, ovo bi sve završavalo sa 6 golova razlike.
p

propast

pre 6 meseci

Vrhunac arsenalove utakmice je komentator, 40 puta ako nije covek pogresio plus ona seljacka reklama celu nadoknadu na sred ekrana, sacuvaj boze..
S

Sivonja iz RS

pre 6 meseci

Zanimljiv naslov s obzirom da nema većeg davljenika od UTD u ligama petice. Ljudi su 6.na tabeli sa gol razlikom -3. Nevjerovatno.